Gå til innhold

Han vil ikke bruke kondomer


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Beklager altså, men det er ikke bare mannens ansvar å beskytte dere. Du sier du har gått på pilla før, men ikke vil det igjen pga helsefarene forbundet med det. Er du klar over alt som KAN være farlig i livet, men som man gjør for det? Bruker du aldri medisiner? Vel, du KAN jo få bivirkninger? Vaksinerte du ikke barna dine? I så fall KAN de få bivirkninger av dem, og om du ikke gjorde det så KAN de få en alvorlig sykdom som tuberkulose eller polio, meslinger osv.. Men vet du? Noen ganger må man bare ta sjansen, og heller ta det som det kommer. Selv om det er helsefarer som blodpropp osv, har du noen gang selv kjent noen som har fått det, kanskje dødd pga p-piller? Det er jo titusener av kvinner i Norge som tar dem hver dag. Og det er tydeligvis ikke at du ikke tåler dem siden du har tatt dem før.

 

Syns bare du høres sær ut, HI! Som mr. Perfect sa; gi gutten en medalje for å ha brukt kondom i 6!!!!! år. Bare fordi dama er vrang...

 

Sorry, vet at det braker løs av svaret mitt, men jeg irriterer meg så grønnjævlig over holdninger som dette......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er jo ikke bare å fjerne den da.. Det er for de av oss som trenger det av medisinske årsaker.

 

Jeg tåler forresten ikke noe med hormoner i eller kobberspiral. Jeg har prøvd alt og mellom graviditetene brukte mannen kondom her. Og etter vi var sikre steriliserte han seg. Veldig greit.

 

Når man ikke tåler noe blir man tvunget til å velge siste barn litt tidligere, men det gjør ikke noe for oss:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

til Hi; har du latt mannen din lese denne tråden? kanskje du skulle gjort det? Da skjønner han at han ikke er så på bærtur som du skal ha det til.. hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så du gidder ikke prøve fordi det "høres ut som altfor mye styr"??? Ærlig talt, så det er ikke mye styr å sette på en kondom da med andre ord, fordi det er ikke ditt styr? Det er han som må styre med det??

Egoist er du.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er dere enige om at dere ikke skal ha mere barn, så kan dere jo ta felles sterilisering? Likt for begge parter da! Det skal gjøres her når jeg har fødet nå, 4 barn er nok, så da bestiller vi oss timer, får det gjort, og kan nyte sex livet uten noe slikt tull og diskusjoner..

Og om dere ikke er ferdig, så får dere bytte på da vel? En periode bruker han kondom, en annen uke bruker du pesar eller lignende.. Vips, så er dere likestilt!

 

Her i huset ville ingen av oss godtatt kondom, den setter ned følsomheten hos mannen, og for meg er det ekelt å kjenne kondomen, så kom ikke her å si det er overdrevent å mene at kondom hindrer.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får bruke pessar da, så kan du gå å sette inn det det minuttet det tar når dere har bestemt dere for å ha sex. Så kan dere bytte på, noen ganger sex med pessar andre ganger med kondom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har ikke noen planer om flere barn, men det virker drastisk å stenge døra for godt. Tror derfor ikke sterilisering er aktuelt ennå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kondom i 6(!!!!!) ÅR.

Må si jeg føler med mannen din. Det hadde jeg aldri orket. Snakk om turnoff da!

 

Sammenliknet med andre prevensjonsmidler, er kondom et av de som gir størst risiko for uønsket graviditet. Men det eneste som beskytter mot kjønnssykdommer. Så lenge dere er i et fast forhold, skjønner jeg ikke helt poenget med kondom når det finnes så mange andre alternativer.

 

Jeg tåler heller ikke hormoner (har forsøkt mange alternative hormonpreparater), men er såre fornøyd med min kobberspiral. Blødde riktignok mye de første månedene, men det stabiliserer seg jo etter hvert.

 

Ellers kan du jo bruke pessar. Det er vel ikke verre for deg å ytte inn pessaret enn det er for han å tre på kondomet?

ladycomp fungerer også utmerket. Du måler jo temperaturen under tungen om morgenen, så sååååååå mye styr er det vel ikke for deg?

 

Alternativt kan du jo sterilisere deg. Koster ca 6000 kr

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke det at det er verre for henne å dytte opp et pessar, hun gidder bare ikke. Det er tross alt ikke bare hennes ansvar, skjønner du....

 

Signerer deg fullstendig, 20,11

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor skrev du i det hele tatt denne tråden, når du tydeligvis ikke vil ha noen svar likevel? Du er jo ikke åpen for noenting, hører ikke på noen forslag, og mener at alle som er uenige med deg tar feil. Hva er da vitsen med å spørre?

 

Ellers får jo mannen din bare la være å bruke kondom da, så får du velge selv om du vil ha sex med ham eller la være- eller finne på noe annet mht prevensjon.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Give the boy a fucking medal...!!!!

 

Jeg hadde vært long gone hadde jeg vært ham, så istedenfor å trumfe igjennom meningen din, så kan du heller ta en for laget.

 

Hva sier mannen din til dette innlegget, har han lest det??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner godt hva du mener. Jeg kjenner det veldig godt på kroppen om jeg bruker prevensjon med hormoner, blir latere, får mer matlyst og generelt ikke komfortabel i min egen kropp. Det gir ingen god følelse. Her i huset vil heller ikke mannen bruke kondom og løsningen ble at vi lager de barna vi skal ha også klipper han strengen etterpå :)

 

Og dessuten at kondomer er for single er verdens dårligste argument! Det er det eneste sikre alternativet når kvinnen ikke tåler prevensjon med hormoner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Problemet er jo det at kondomer vel er noe av det minst sikre når vi snakker om graviditet. Så jeg skjønner ikke at hi tør jeg, hvis greia er at hun ikke vil bli gravid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kondomet er da langt ifra det eneste sikre alternativet får kvinner som ikke tåler hormoner.

Kobberspiral er langt sikrere (bl.a)...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei men i dette tilfellet så tåler ikke HI i dette, som du kanskje har lest? Men mannen derimot tåler kondomer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, nå skjønner jeg statistikken. Nordmenn leder når det gjelder sex uten kondom - og tydeligvis mange her inne som føler at kondom er turn-off. Dere må virkelig være dårlig i senga når dere føler at bruk av kondom ødelegger sexen, hos oss er det del av vorspiel.

 

Jeg syns at regelen Ingen kondom - Ingen sex er greit og enkelt. Hormonprevensjon er ikke ufarlig og mange tåler det ikke heller.

 

På den andre siden må jeg helt ærlig si at jeg ikke ville overlate kontrollen over prevensjon til en annen enn meg selv, tross alt jeg som kan bli gravid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Dere må virkelig være dårlig i senga når dere føler at bruk av kondom ødelegger sexen, hos oss er det del av vorspiel."

 

haha... dagens ;) hva har prestasjonene i senga med kondombruk å gjøre?

 

Kondom er turn-off fordi man ikke kjenner varmen fra den andre på samme måten, noe forbanna herk om man er spreng-kåt men ikke kan ha sex fordi man er tomme for kondomer, for meg er kondomer kun for å beskytte mot sykdommer, fordi vi har sex 5 ganger i uka og da er det en ganske unødvendig utgift, fordi jeg tåler p-piller og ikke er hysterisk ang å ta p-piller o.l... and the list goes on and on..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...