Gå til innhold

Kan man bruke kjøttfarse til å lage kjøttkaker?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har aldri brukt noe annet enn kjøttfarse til å lage kjøttkaker med!

Det smaker Nydelig :D

Også bruker jeg å lage kjøttpudding, også er det faktisk veldig godt å steke opp kjøttfarse å ha på hjemmelaget pizza =)

kjøttfarse er driiiit digg å steke kjøttkaker av. steke brune i pannen på begge sider og kok i en stor kasserolle med vann. Har alltid laget det jeg. eller kjøttpudding som man steker på langtidssteking i en brødform i stekeovnen. Jeg må alltid gnaffle i meg noen kjøttkaker på gaffel når jeg steker en stor boks med kjøttfarse :)

Annonse

Kjøttkaker av farse (eller farsekaker som vi kaller det) er kjempegodt.

Når du har stekt de opp, kok de i vann. Er kjempegode når de er helt ferske. Kan varmes igjen enten i stekepanna, i ovnen eller ha de rett i sausen. Vannet som blir igjen når du har kokt opp farsekakene kan du bruke som kraft i sausen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...