Gå til innhold

HJELP fra litt erfarne/veldig erfarne mødre og fedre!


studVest

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Mannen min og jeg venter vårt første barn i januar. I våre familier er det en stund siden siste eple på treet så dagens lys, og tips og råd i forhold til hva slags utstyr vi trenger må vi følgelig få andre steder fra :) Jeg er 24, og venninnene mine har naturligvis ikke kommet like langt som meg i familieplanleggingen.

 

Så; vi får altså barn midt på mørkeste vinteren - hva slags fasiliteter må vi da se etter ved en vogn? ER HELT GRØNN PÅ OMRÅDET, OG KJENNER INGEN SOM KAN HJELPE MEG! :)

 

Har sett på kombivogn av typen:

 

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30145055

 

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30265002

 

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30260139

 

Det ser veldig praktisk ut å kombinere bilsete, sportsvogn og bagvogn i ett. Vi har dessuten er liten trang leilighet med lite bodplass, så vi må tenke litt plasshensyn også. Er denne typen vogn grei å bruke vinterstid i forhold til å komme seg frem på slaps-/snø-/isføre (bor i Bergen) og at babyen ligger lunt og godt? Går den praktiske løsningen på bekostning av noe annet?

 

Vogn av denne typen ser så små ut, vil vi bli nødt til å bytte vogn etter ett år? Av økonomiske hensyn vil vi helst gå for noe vi kan ha en stund.

 

Jeg kommer til å bli nødt til å ta med meg babyen på forelesninger på universitetet (som holder til i gamle trange lokaler), trenger derfor en vogn som er lett å manøvrere og ikke tar opp hele korridoren! Tar også en del buss/bybane.

 

Blir veldig takknemlig hvis noen har noen tips/anbefalninger å komme med! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...