Anonym bruker Skrevet 24. august 2011 #1 Del Skrevet 24. august 2011 Æsj altså! Blir kjempegla om noen kan hjelpe meg!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143506749-hjelp-stketermometeret-er-%C3%B8delagt-og-jeg-skal-steke-svinestek-den-er-2-kg-hvor-lenge/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. august 2011 #2 Del Skrevet 24. august 2011 Min kokebok sier 225 grader i 2,5 timer for en skinkestek på 2 kg. Men ikke skyt meg om dette er helt feil. Er dessverre ikke særlig godt til å lage mat. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143506749-hjelp-stketermometeret-er-%C3%B8delagt-og-jeg-skal-steke-svinestek-den-er-2-kg-hvor-lenge/#findComment-143506805 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. august 2011 #3 Del Skrevet 24. august 2011 Rundt 1 - 1 1/2 time pr kilo, altså 2- 3 timer Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143506749-hjelp-stketermometeret-er-%C3%B8delagt-og-jeg-skal-steke-svinestek-den-er-2-kg-hvor-lenge/#findComment-143506818 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. august 2011 #4 Del Skrevet 24. august 2011 En time pr kilo + en halvtime. 175 grader. Da blir den saftig og ikke tørr.Husk å la den hvile før du skjærer den opp. La den også ligge en stund i romtemperatur før du setter den inn i ovnen. Altså 2,5 time på 175 grader. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143506749-hjelp-stketermometeret-er-%C3%B8delagt-og-jeg-skal-steke-svinestek-den-er-2-kg-hvor-lenge/#findComment-143506847 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. august 2011 #5 Del Skrevet 24. august 2011 Ja, det høres mest logisk ut i fht temperaturen som stod på steika, 1725 Jaja, bare å vente da Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143506749-hjelp-stketermometeret-er-%C3%B8delagt-og-jeg-skal-steke-svinestek-den-er-2-kg-hvor-lenge/#findComment-143506858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå