Gjest MMJ Skrevet 20. august 2011 #1 Del Skrevet 20. august 2011 Tenkte kanskje ha det i en brødpose/plastpose - og klippe et tynt hål. Noen som har noen bedre ideer? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143494319-har-laget-sjokoladekake-skal-ha-p%C3%A5-hvit-sjokolade-p%C3%A5-toppen-s%C3%A5nn-stripete-frem-og-til-bake-har-smeltet-sjokoladen-men-er-usikker-p%C3%A5-hvordan-jeg-skal-f%C3%A5-tynne-striper-av-denne-hvite-sjokoladen-noen-r%C3%A5d-her/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
camilla^ Skrevet 20. august 2011 #2 Del Skrevet 20. august 2011 Jeg har hatt den i prødpose og det har fungert greit, du må bare passe på at sjokoladen ikke er for varm slik at den smelter. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143494319-har-laget-sjokoladekake-skal-ha-p%C3%A5-hvit-sjokolade-p%C3%A5-toppen-s%C3%A5nn-stripete-frem-og-til-bake-har-smeltet-sjokoladen-men-er-usikker-p%C3%A5-hvordan-jeg-skal-f%C3%A5-tynne-striper-av-denne-hvite-sjokoladen-noen-r%C3%A5d-her/#findComment-143494409 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bIomstre Skrevet 20. august 2011 #3 Del Skrevet 20. august 2011 Brødpose funker fint. Kan også lage kremmerhus av matpapir. Det som er viktig er å ikke jobbe for nærme... Hold posen ca 30 cm over kaka. Pass også på at første sprut ikke kommer på kaka, men heller på benken ved siden av, det blir ofte en kladd... Så svinger du over kaka med raske sikksakk bevegelse, godt utenfor kaka i hver sving, da får du tynne flotte striper - hele kaka med en gang! Fatet og benken kan du tørke av etterpå :-) Hvit sjokolade er litt vanskelig å jobbe med da den tykner fort. Pass på at du smelter den godt nok, slik at den blir tyntflytende, skal ikke være noe problem at den er varm, den avkjøles på veien ned, og i så tynne striper størkner den fort. Fikk selv en aha opplevelse da jeg holdt posen litt høyere opp, lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143494319-har-laget-sjokoladekake-skal-ha-p%C3%A5-hvit-sjokolade-p%C3%A5-toppen-s%C3%A5nn-stripete-frem-og-til-bake-har-smeltet-sjokoladen-men-er-usikker-p%C3%A5-hvordan-jeg-skal-f%C3%A5-tynne-striper-av-denne-hvite-sjokoladen-noen-r%C3%A5d-her/#findComment-143494581 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MMJ Skrevet 21. august 2011 #4 Del Skrevet 21. august 2011 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143494319-har-laget-sjokoladekake-skal-ha-p%C3%A5-hvit-sjokolade-p%C3%A5-toppen-s%C3%A5nn-stripete-frem-og-til-bake-har-smeltet-sjokoladen-men-er-usikker-p%C3%A5-hvordan-jeg-skal-f%C3%A5-tynne-striper-av-denne-hvite-sjokoladen-noen-r%C3%A5d-her/#findComment-143497911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå