Gå til innhold

Har laget sjokoladekake. Skal ha på hvit sjokolade på toppen, sånn "stripete frem og til bake". Har smeltet sjokoladen, men er usikker på hvordan jeg skal få tynne striper av denne hvite sjokoladen... Noen råd her?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Brødpose funker fint. Kan også lage kremmerhus av matpapir.

 

Det som er viktig er å ikke jobbe for nærme... Hold posen ca 30 cm over kaka. Pass også på at første sprut ikke kommer på kaka, men heller på benken ved siden av, det blir ofte en kladd... Så svinger du over kaka med raske sikksakk bevegelse, godt utenfor kaka i hver sving, da får du tynne flotte striper - hele kaka med en gang! Fatet og benken kan du tørke av etterpå :-)

 

Hvit sjokolade er litt vanskelig å jobbe med da den tykner fort. Pass på at du smelter den godt nok, slik at den blir tyntflytende, skal ikke være noe problem at den er varm, den avkjøles på veien ned, og i så tynne striper størkner den fort.

 

Fikk selv en aha opplevelse da jeg holdt posen litt høyere opp, lykke til!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...