Gå til innhold

HJELP! Hvordan får jeg spaghettisausen litt tykkere? Trenger svar fort ;)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har blanda kjøttdeig løk og sånn oppi buljong/vann, og nå ble sausen så tynn? Er det noe jeg kan gjøre for å få den tykkere? Eller er det for sent:p

 

Håååper noen kan hjelpe meg:)

Skrevet

Haoppi litt peanøtt smør om du har. 1 ss f.eks.

Det tykner, og blir virkelig god smak :-D

Skrevet

Mel - men da ville jeg blandet det med margarin i en annen panne først og så hatt oppi sausen ellers blir det klumper.

Skrevet

bland litt kaldt vann og hvetemel, og hell dette over mens du rører. Ta litt og litt til sausen er passelig tykk :) La det så koke litt etterpå :)

Skrevet

Synd at slike basiskunnskaper forsvinner mer og mer. Håper alle sammen lar barna sine få delta mer på kjøkken, så er slike ting som dette noe de kan tenke seg til selv.

Skrevet

Tusen tusen takk for svar, dere har redda sausen min :D

Skrevet

Har aldri fått noe opplæring i hvordan lage mat fra bunnen, så driver lærer meg selv nå! Kan lage mer og mer fr abunnen. Skal selvsagt lære dette videre til ungene ;)

 

 

HI

Skrevet

Ellers så er det godt med en god dæsj med ketchup i sausen, det tykner den også littegrann:-)

Skrevet

Maizena mel.. Finnst som lys eller brun SAUSEJEVNER.

(Maizena finnst i en annen variant også, mer til fruktsupper ol...)..

 

Den brune bruker jeg når jeg lager brun saus av stekesjy, ...til sviger som har cølaki. Du bare drysser litt og litt i, til passe konsistens... Blir ikke klumper.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...