Gå til innhold

Når jeg kun skal brune kyllingfillet på panna for så å steke de ferdig i ovn, hvor lenge og......


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor mange grader skal de stå i ovnen? For at de skal bli saftige og gode:)))))

Skrevet

Jeg bruner aldri først, med mindre det er bacon eller lignende involvert, men hvis du allerede har stekt dem så de er brune, bør det holde med rundt 15 minutter på 200 grader.

 

Selv pleier jeg å steke kyllingfileten i deilig marinade og med masse saftige grønnsaker i ovnen, da har jeg som regel rundt 165 grader og lar det stå i rundt 45-50 minutter. Da blir de saftige og helt perfekte!

Skrevet

Max 20 min på 180grader, kommer an på ovnen din

Skrevet

180 grader og i ca 18 min pleier jeg hvertfall. Nam nam:)

Skrevet

ex-stefaren min lærte meg hvordan man får fantastisk saftig kyllingfillet.

 

Brun kyllingen på hver side. Tøm så over vann slik at vannet dekker litt over halveis av fileten. La det koke i 15-20 min. Jeg pleier å snu de noen ganger og fylle på mer vann hvis det fordamper. Jeg lager alltid kylling på denne måten og får superskryt av alle at de er så saftige :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...