Gå til innhold

Hva er din beste kake?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Blanding av sjokolade og surmelkskake!

 

1 l kulturmelk

6 kopper mel

5 kopper sukker

3 ts kanel

3 ts bakekakoa

6 ts natron

1 kopp smeltet smør

Stekes 45 min på 180 grader

 

Glasur

200 gr melkesjokolade

1/2 fløte

1 kopp sukker

1/2 smør

 

Alt kokes opp, og avkjøles. Helles på lunken kake;)

Annonse

Det VI kaller islandsk kjempe er en bløtkake i tre lag.Sukkerbrød delt i tre lag; 1 lag med krem og syltetøy, 1 lag med sjokoladekrem (mener jeg..) og øverste lag smører man litt krem og dekker med marengstopper/pikekyss.. De vil da "smelte" inni kaken, og det blir såååå godt.. Noen dekker kaken med sjokoladeglasur, noen med sjokoladekrem, vi bruker bare vanlig krem =)

 

-Meg over =)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...