Gå til innhold

Noen som er gode på matlaging her? Gåsebryst?? Hjelp.....


Anbefalte innlegg

Har to gåsebryst på tilsammen 750 gram og skal lage middag i morra. Aldri gjort dette før og er ikke akkurat god på kjøkkenet. Noen som vet hvor lenge sånt bør steke, best å langtidssteke det eller bare steke det i panna? Eller noen som har noen tips til tilbehør evnt noe jeg MÅ tenke på? Huff, får prestasjonsangst av mindre...

Fortsetter under...

Har aldri laget går, men er ikke det litt i samme sjanger som and?

 

Da er det ihvertfall å snitte fettet på skinnsiden i små firkanter, gni inn med salt og pepper. Deretter stekes de i litt olivenolje med skinnsiden ned i 5 minutter (forholdsvis høy varme), og et par mintter på kjøttsiden. Så kan de få hvile en halvtimes tid.

 

Sett ovnen på 225 C gjerne grill element, og lag en mariande med honning, salt, pepper, og limesaft. Pensle brystene og la brystene steke med skinnsiden opp i 5 minutter. (jeg personelig syntes det blir litt vel rødt, så jeg lar dem ligge i 8-10 minutter,

 

Man bør kanskje legge på litt tid da andebryst veier ca 300 gram, og det ser ut som gåsa er større:)

 

 

Server med båtpoteter, smørkokte sukkererter, pastinakkpuré og solbærsaus (solbær, fond, rødvin, portvin, redusert og jevnet med maisena)

 

DIIIG!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...