Anonym bruker Skrevet 13. august 2011 #1 Del Skrevet 13. august 2011 Har to gåsebryst på tilsammen 750 gram og skal lage middag i morra. Aldri gjort dette før og er ikke akkurat god på kjøkkenet. Noen som vet hvor lenge sånt bør steke, best å langtidssteke det eller bare steke det i panna? Eller noen som har noen tips til tilbehør evnt noe jeg MÅ tenke på? Huff, får prestasjonsangst av mindre... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143476369-noen-som-er-gode-p%C3%A5-matlaging-her-g%C3%A5sebryst-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august 2011 #2 Del Skrevet 14. august 2011 Har aldri laget går, men er ikke det litt i samme sjanger som and? Da er det ihvertfall å snitte fettet på skinnsiden i små firkanter, gni inn med salt og pepper. Deretter stekes de i litt olivenolje med skinnsiden ned i 5 minutter (forholdsvis høy varme), og et par mintter på kjøttsiden. Så kan de få hvile en halvtimes tid. Sett ovnen på 225 C gjerne grill element, og lag en mariande med honning, salt, pepper, og limesaft. Pensle brystene og la brystene steke med skinnsiden opp i 5 minutter. (jeg personelig syntes det blir litt vel rødt, så jeg lar dem ligge i 8-10 minutter, Man bør kanskje legge på litt tid da andebryst veier ca 300 gram, og det ser ut som gåsa er større:) Server med båtpoteter, smørkokte sukkererter, pastinakkpuré og solbærsaus (solbær, fond, rødvin, portvin, redusert og jevnet med maisena) DIIIG! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143476369-noen-som-er-gode-p%C3%A5-matlaging-her-g%C3%A5sebryst-hjelp/#findComment-143476524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå