Anonym bruker Skrevet 13. august 2011 #1 Del Skrevet 13. august 2011 Lagde brun saus av en toro pose som hadde best før dato 12/1995 i går, merket ikke en dritt til at posen var gått ut for mange år tilbake. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143476204-noen-som-har-opplevd-at-posesupper-sauspulver-har-v%C3%A6rt-%C3%B8delagt-selv-om-det-har-g%C3%A5tt-ut-p%C3%A5-dato/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. august 2011 #2 Del Skrevet 13. august 2011 Hermetikk og tørrvarer blir ikke "dårlig", det bare taper og forringer smak og kvalitet. Det er grunnen til at det er merket med "best før", og ikke "holdbar til" eller lignende. Det er faktisk en forskjell på begrepene i holdbarhetsmerking. Smak og konsistens forringes med tiden, men det vil aldri råtne eller bli dårlig på samme måte som for eksempel ferske kjøtt/meieriprodukter. Og hvis du ikke merker forskjell, så spiller det vel ingen trille. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143476204-noen-som-har-opplevd-at-posesupper-sauspulver-har-v%C3%A6rt-%C3%B8delagt-selv-om-det-har-g%C3%A5tt-ut-p%C3%A5-dato/#findComment-143476228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå