Anonym bruker Skrevet 10. august 2011 #1 Skrevet 10. august 2011 Har en oppskrift på en asiatisk saus som sier at jeg skal bruke kokosmelk. Men det har jeg glemt å kjøpe. Kan jeg bruke vanlig lettmek? Hva skjer evt med smak og konsistens?
Anonym bruker Skrevet 10. august 2011 #2 Skrevet 10. august 2011 Tja, skal man strekke det langt er det utrolig hva man kan erstatte med når man lager mat. Så jeg skal ikke si at det ikke går an, men det er to vidt forskjellige ting. Det blir en helt annet smak og en annen konsistens. Sausen kan bli god for det, men det blir en annen saus. Og den blir sikkert tynnere også, men det kan fikses med å jevne den litt. Jeg bruker ofte fløte i stede for kokosmelk, det går fint det, men det blir også en annen saus enn oppskriften.
Anonym bruker Skrevet 10. august 2011 #3 Skrevet 10. august 2011 kokkos melk er kansje litt "tykkere" enn kumelk, men jeg selv av erfaring vill tro det går helt fint. Kokkos er litt "rundere" i smaken men.Konsistensen tror jeg (bemerk: tror) blir det samme ca
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå