Gå til innhold

Dere som baker en del, hvilken nøytral olje bruker dere?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Føler at uansett hvilken jeg bruker setter det smak på blant annet muffins. så hva bruker dere og som ikke setter smak?

Skrevet

Meierismør uten salt. Alltid. Aldri olje til baking. Eneste unntaket er pizzabunn! ;)

Skrevet

Oki. pleier å bruke en del melange å det funker fint, men har brukt olje når det står olje, men da skal jeg heller erstatte det med smør :)

Skrevet

Der jeg bruker olje i baking, bruker jeg first price matolje som er 50/50 solsikke og rapsolje, har ikke merket meg at den har satt noe smak i alle fall. Bruker stort sett olje kun i gulrotkake, brød og pizzabunn. Til søt gjærbakst og andre kaker bruker jeg enten melange eller meierismør.

Skrevet

Rapsolje eller soyaolje

Melange hvis det skal lages søt gjærdeig eller kaker der det skal være margarin...

Står det SMØR i oppskrifta er det meierismør...

Skrevet

Jeg bruker VITA sin olje. Ikke noe spesiell smak av den ihvertfall.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...