Gå til innhold

Jeg er ingen kakebaker, men lar dette seg gjøre?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Det enkleste er å putte delene i fryseren litt før du glaserer, den trenger ikke være gjennomfrosset, men bare såpass at den ikke smuler. Du kan også ha på et tyyyynt lag med glasur, det gjør ingenting om laget er fullt av smuler, sette den i kjøleskap eller frys til glasuren er blitt stivere også ha et tynt lag til meg glasur på. Da blir det ikke glasur i ytterste laget.

 

Du klarer det helt sikkert, men vil tipse deg om denne, veldig prikk til prikk, og enkel.

 

http://www.bettycrocker.com/videos/videolibrary/birthday-cakes/pirate-cake

 

Om du går inn på youtube og søker på pirat cake får du også mange treff, gode ideer og instruksjonsvideoer.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...