Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #1 Del Skrevet 6. august 2011 http://www.kakefesten.com/galleri/sjorover/sjoroverkake#joomimg Vi skal ha sjørøvertema, men jeg har kun erfaring med kaker uten særlig dekor... Er det for ambisiøst med denne kaken da? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #2 Del Skrevet 6. august 2011 det klarer du!så ikke sååå vanskelig ut da! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/#findComment-143454928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #3 Del Skrevet 6. august 2011 Ja, den klarer du. Den ser ikke så avansert ut. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/#findComment-143454943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #4 Del Skrevet 6. august 2011 "Cluet" er å ha en kake med godt "hold" at den ikke smuldrer når glasuren skal smørest på.... og kaken formest.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/#findComment-143454960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #5 Del Skrevet 6. august 2011 Hvordan sikre seg det? Steke litt kortere? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/#findComment-143454980 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #6 Del Skrevet 6. august 2011 da risikrerer du rå kake...bruk Cacas sin oppskrift http://www.cacas.no/Oppskrift/43 denne bruker jeg alltid når jeg skal lage spesielle kaker som skal kuttes og bygges Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/#findComment-143455218 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #7 Del Skrevet 6. august 2011 Det enkleste er å putte delene i fryseren litt før du glaserer, den trenger ikke være gjennomfrosset, men bare såpass at den ikke smuler. Du kan også ha på et tyyyynt lag med glasur, det gjør ingenting om laget er fullt av smuler, sette den i kjøleskap eller frys til glasuren er blitt stivere også ha et tynt lag til meg glasur på. Da blir det ikke glasur i ytterste laget. Du klarer det helt sikkert, men vil tipse deg om denne, veldig prikk til prikk, og enkel. http://www.bettycrocker.com/videos/videolibrary/birthday-cakes/pirate-cake Om du går inn på youtube og søker på pirat cake får du også mange treff, gode ideer og instruksjonsvideoer. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/#findComment-143455267 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2011 #8 Del Skrevet 6. august 2011 den så vanskelig ut. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143454919-jeg-er-ingen-kakebaker-men-lar-dette-seg-gj%C3%B8re/#findComment-143455294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå