Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei dere, vet ikke helt hvem jeg kan spørre, for jeg er bosatt i utlandet og har ikke vært hos legen enda.

 

Men jeg er 5 uker på vei og gjorde noe dumt i dag. Uten å vite det spiste jeg et stykke sverdfisk til lunsj, som jeg nå har lest er farlig for barnet.

 

Sverdfisken var frossen og oppvarmet.

 

Kjenner jeg er veldig bekymret, og sikkert fordi jeg er helt ny på dette. HVa bør jeg gjøre? Kaste det opp igjen?

 

Setter stor pris på svar.

Skrevet

Snikker meg innom fra mars-klunne, så du får noe svar :)

Jeg fant denne artikkelen på nettet; http://www.kvinneguiden.no/artikler/trygg_gravidmat/51770

 

Jeg tror ikke det er noe å bekymre seg over.

regner med at fisken var godt stekt.

Det som det er snakk om, er at det er lettere å få i seg parasitter i noen fiskertyper og over en hvis kilo.

Skrevet

Tusen tusen takk.

 

Jeg spiste ca 100 gram og den var godt stekt, så vi får håpe at det går fint.

 

Viktig å passe på at jeg ikke blir helt hysterisk - ikke bra:( Blir bare ekstra stresset når jeg finner ut at jeg gjør feil. Spurte kjæresten om den var en hvit fisk, for jeg forstod ikke menyen:(

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...