Gå til innhold

Kunne dere servert frosne reker?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg tror rett og slett at denne situasjonen kan være avhengig av hvor man bor og hvor man har vokst opp, hva man er vandt til. Jeg har vokst opp i Stavanger-regionen, og her har vi alltid kun spist helt ferske reker. Det har ikke noe med å være fin på det, man spiser selvfølgelig ferske reker når de er godt tilgjengelige. På samme måte har jeg spist mye lam og fersk fisk i mitt liv, mens folk jeg kjenner fra Hedmark, har spist mer svin og vilt og mindre sjømat.

 

Nå bor jeg i Oslo, og jeg har oppfattet at det er mye vanligere å spise frosne reker her pga tilgjengelighet. Selv hadde jeg aldri servert det, men det har med hva jeg er vandt til fra barndommen. Men det skal også sies at til og med de ferske rekene er myyye kjipere her enn hjemme. ;-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...