Gå til innhold

Hva spiser du ikke..? du må smakt det for å kunne skrive det opp.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Juliea+gullet07.03.11

mm elsker eddikbaserte dressinger!

 

Spiser ikke: blodpudding, kaviar, leverpostei, makrell i tomat (likte makrell i tomat, leverpostei og kaviar før, men spiste dårlige varianter av de og ble syk og klarer det ikke nå mer) Kefir, rømmegrøt, smør

 

Spiser heller ikke: Smalahove - Kommer aldri til å gjøre det selvom jeg ikke har smakt, det kan godt være det er kjempegodt men det finner jeg aldri ut.

Jeg spiser alt, men liker ikke hvalkjøtt, pickles og poseerterstuing. Får jeg det servert så kan jeg godt spise det likevel. Å ja.. rype, det rører jeg ikke mer, med mindre settingen var bryllup elelr noe annet fint. Har smakt det mange ganger og synes det smaker jern og blod og elendighet. hi fra andre tråden.

Blåmuggost. Jeg har ikke smakt så mange da, kan godt være at det finnes en der ute som jeg liker. Men er generellt ikke så glad i oster som smaker for mye, uansett om det er pepper eller mugg.

 

Frem til i vinter spiste jeg ikke kveite, men så tapte jeg et veddemål og ble servert stekt kveite. Noe som var helt himmelsk. Så nå liker jeg det og. Stekt vel og merke.

 

Jeg drikker ikke rødvin, cognac, rom eller whiskey, liker ikke smakene.

 

Også har jeg smakt litt ymse mat på div utenlandsturer som jeg ikke aner hva er som ikkje akkurat bringer frem gode minner.

Annonse

Østers

snegler

rått egg - kan godt spise eggedosis, men rå eggeplomme og flytende hvitte får jeg ikke i meg.

rakfisk

torskerogn - klarer ikke de "smulene"

 

Jeg har noen ting til som jeg har et litt anstrengt forhold til, slik at jeg velger å ikke lage det selv, men spiser det om jeg blir servert:

Røkt kolje - det har noe med barndommen å gjøre tror jeg

lever

risgrøt - etter at jeg fikk omgangssyke rett etter en stor porsjon risgrøt en gang, så har jeg fått litt problemer med den konsistensen.

 

 

Kommer ikke på noe jeg ikke spiser.

Er endel jeg ikke synes er spesielt godt. Saltsei, blåbærgrøt og blå-/kamskjell. Men får jeg det servert så spiser jeg det.

 

Å jo! Tran klarer jeg ikke!

 

Har, som jeg skrev i andre tråden, aldri spist snegler, og det kommer jeg nok ikke til å klare heller.

Hm.. Ananas, hæres ikke lukta engang..

Blåmuggoster, tørka aprikos, dadler og fiken, lutefisk, makrell i tomat, leverpostei.. Er heller ikke så fryktelig gla i rå parika, men i mat som er stekt/kokt synes jeg det er godt..

 

Nå mens jeg er gravid er lista adskillig lengre...

Annonse

Spiser ikke:

Sild

Uer

Laks

Ørret

 

Som barn fikk jeg servert kokt potet og kokt fisk maaaange ganger i uka. Ikke noe saus eller annet deilig tilbehør som kunne gjøre det mer smakfullt og spennende. Eneste krydder mamma brukte var salt og pepper. Får meg bare ikke til å lage noe med disse fiskesortene. Tror jeg må venne meg på laks igjen...

 

Jeg spiser ikke boller/winebrød, skoleboller o.l

ikke loff eller fine rundstykker

Jeg spiser ikke sjokopålegg,prim,brunost el

Jeg drikker ikke melk /biola eller brus/juce/søte drikker (jeg drikker ikke kalorier)

ingenting med sukker egentlig (men er ikke fanatisk, spiser kaviar og ketchup feks)

 

 

Jeg spiser ikke hvalkjøtt, orker ikke den transmaken. Jeg er heller ikke glad i flesk (skjærer av kanten på kotelettene, entrecote prøver jeg å unngå for der er det flesk "overalt", "kokt" ribbe etc (spiser flesket om det er sprøtt, så liker ribbe hvor hvert enkelt stykke er stekt ett og ett og bacon etc).

 

Ellers spiser jeg alt. Uansett, er jeg i selskap og får servert noe av overnevnte, så spiser jeg det selvsagt med mye tilbehør for å døyve det verste. Det mest umodne jeg ser er voksne mennesker som ikke spiser det de får servert fordi de ikke liker det. Voks opp og spis nå litt, alt annet er faktisk uhøflig.

erter og bønner, men det er fordi jeg ikke tåler det, kommer i retur, også svulmer halsen og ganen opp :(

Også er jeg ikke noe fan av blodpudding/blodklubb, pga konsistensen på det.

 

Ellers spiser jeg det meste tror jeg :)

Selleri, eddikbaserte dressinger og lite stekt kjøtt (rødt/rått inni)...

Hater smaken av alle tre! Men det verste jeg har smakt er en salat med masse selleri som samtidig var dynket i noe eddikbasert, BLÆÆÆÆ!!! Det var da jeg fant ut at jeg ikke likte selleri og edding.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...