Gå til innhold

Hva har dere alltid i kjøkkenskapet/kjøleskapet?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

har stortsett alltid fullkornspasta/makroni, hermetikk med mais og bogskinke. Ungene elsker pasta med hjemmelagd ostesaus og skinke.

I fryseren har jeg alltid kjøttboller, så fort gjort å lage kjøttboller og pasta visst vi ikke har noe annet planlagt.

Ellers har jeg alltid mel, havregryn, sukker, gjær osv.

Har også stortsett alltid et dolmioglass i matskuffen, og kjøttdeig i fryseren :)

Vi har alltid ingredienser til en middag eller flere. Selvfølgelig ikke luksusmiddager, men grei varmmat.

 

Basisvarer: Skinke/kalkun på boks, hermetiske tomater/mais/sopp/fiskeboller. Pasta i div former. Ulike meltyper (havregryn, hvetemel)

Bacon, fisk, pølser i frysern.

Egg, smør, løk, gulrot i kjøleskapet.

Annonse

Kjøkkenskapet:

 

Fullkornspasta

Naturris

Havregryn

Div. mel

Sukker

Salt

Krydder

Havregryn

Tørrgjær

Div. sauser, som bernaise, peppersaus, osv.

Buljongterninger. (Kjøtt og grønnsak)

Grøtris

Kakao

Te

Kaffe

Olivenolje

Balsamico

 

 

Kjøleskap:

 

Potet

Gulrot

Løk

Tomatpure

Oliven

Smør

Melk

Rømme

Ost

Bacon

Egg

Mangochutney

HP sauce

Dijon sennep

Cornichons

Heinz ketchup

Naturell youghurt

Kan jo ta med fryser også:

 

Grillpølser

Svinekjøttdeig

Karbonadedeig

Kyllingfilet

Fiskeboller og fiskekaker som svigermor har laget ;)

Laksefileter

Klippfisk

Elgkjøtt i div. varianter

Som regel en stek eller to, av okse svin eller vilt.

....handler ferske grønnsaker og frukt så ofte som mulig.... ;) Det er sjeldent noe som blir liggende lenge hos oss uansett. Også er det jo best når det er helt ferskt da. :)

 

Håper uansett du ble litt inspirert til å fylle opp skapene dine igjen! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...