Gå til innhold

Ånei:( Spist litt rått kjøtt i en hamburger fra en restaurant. Hvor stor er sjansen for å bli syk?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Så lenge den ikke smakte dårlig er det ikke noe stress.

 

Man spiser da biffen rå/rød i midten og f eks biff tartar, som er kvernet kjøtt uten varmebehandling.

Rødt/rått kjøtt er ikke ensbetydende med å bli syk.

"Sitter ikke det meste av bakteriene utenpå kjøttet??"

 

– Jo, det er riktig: bakteriene lever på overflaten i kjøttet. Du finner derfor ikke særlig med bakterier inne i et kjøttstykke. Men hamburger er laget av kvernet kjøtt, som er bare overflate.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...