Gå til innhold

Det e kommet mugg på osten min. Har hørt at det bare e å skjere det vækk, så e resten bra. E det rett? (u/t)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

På en hard ost kan du gjøre det, for der får du bort alt.

 

Der imot syltetøy og myke oster, skal man ikke spise hvis det er mugg på det, selv om man tar bort muggen. Det du ser er nemlig bare "blomsten", og i et mykt materiale kan det være mugg hele veien ned til bunnen av glasset. Det sies at den muggen vi ser er ca 10 prosent av det som faktisk er der.

Har faktisk hørt at det samme gjelder for gulost jeg da. Vet jeg er litt hysterisk for jeg drikker ikke melk den dagen den går ut heller da ;P

Alle hard oster kan du gjøre det med :)

 

Men ikke mer myke og flytende pålegg.

 

Jeg syns det er mye hysteri rundt mye av det med mat. Melk holder seg f eks mye lenger enn datoen på boksen. En kjenner da om det er dårlig, hvis ikke har en fryktelig dårlig smakssans ;)

Annonse

ja, du kan skjære bort det som er muggen. jeg synes gulost kan fort lukte "vondt" etter 1 uke. da pleier jeg å bruke det til pizza eller spagetti eller ostesmørbrød... melk er jo bare dum og kaste samme dagen. bruk det til å lage pannekake med eller noe annet...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...