Gå til innhold

360 g mel, hvor mye er det i dl?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja her var det masse feil.

 

Hvis du først bytter ut margarin med havsalt, deretter bytter ut egg med kjøttkaker, så tar du vekk all kakoen og bytter det ut med 10 ss rømme, også ville jeg bare droppet alt melet.

Da blir det bra.

Annonse

Neimen seriøst da! :P Er det ikke alt for mye mel i forhold til resten av ingrediensene? Eller tar jeg feil? Mener jeg har bakt denne før for over 1 år siden, men nå stod det plutselig stille for meg.

 

http://matmons.net/visoppskrift.asp?id=508

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...