Gå til innhold

KISS-syndrom


*Lissi*

Anbefalte innlegg

Gutten vår på 5 år har begynt på utredning i bhg. p.g.a. språket. Pratte med hun som har utredningen av han nå, og hun lurte på om han kunne ha KISS.

Noen som har barn med dette. Og som har funnet det ut så sent. Kan ikke hugse at han hadde noen favoritt stilling da han var baby.

Han har ekstrem høydeskrekk da, og det kunne vist være et symptom. Dessuten sliter han med balanse.....feks. å hinke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vårt barn hadde KISS når h*n var baby. Ble behandlet med efra 9 ukers alder og oppfølging innimellom under oppvekst. Har ikke problemer med ting nå, men sliter litt ennda med den "svakere" siden i form av å gå ned trapper og lignende. Voksesmerter i den svakere siden har også vært mere av. H*n er ellers ikke skjev eller noe som vi kan forbinde med KISS. Er 4 år nå.

Et tips er å kikke på bilder fra når han var liten og om ansiktet var vridd mere mot en side enn den andre på bildene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge mine gutter hadde Kiss. De hadde store smerter når de var babyer, gikk til kiropraktor,manuellterapaut og fysio. elstemann ble friskmeldt da han var 13 mnd, men grov motorikken er forstsatt litt treg. sliter også me voksesmerter og litt dårlig ballanse.

Minstemann blir 4 år strax å han går fortsatt til manuell terapaut, hadde fysio til han var 3 år. sliter også fortsatt me magen pga låsninger. grovmotorikken og balansen er også svekket ennå, men d er ikke noe som vises så godt.

Se på gamle bilder av han, typiske tegn er at barnet ligger i en c, har litt skeiv hodefassong mm. håper dere finner ut av d :) Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...