Gjest Gul stjerne Skrevet 29. juni 2011 #1 Del Skrevet 29. juni 2011 I stekeovn. Tid og temperatur, om du steker i panne først eller ikke. Blir resultatet gjennomstekt, eller lett rosa kjerne? 125 grams stykker ala butikkstørrelse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TøffiTrynet☠ Skrevet 29. juni 2011 #2 Del Skrevet 29. juni 2011 Denne oppskriften bruker jeg, sammen med tilbehøret: http://www.nrk.no/mat/1.6534756 Godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gul stjerne Skrevet 29. juni 2011 #3 Del Skrevet 29. juni 2011 Ja, ikke sant, det ser helt riktig ut Takk skal du ha! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TøffiTrynet☠ Skrevet 29. juni 2011 #4 Del Skrevet 29. juni 2011 Np! God middag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå