Gå til innhold

Sutring, hyl og skrik dagen lang... Vurderer å pakke sakene mine å flytte ut en stund


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Flytte ut en stund - kanskje litt drastisk. En velfortjent husmorferie derimot synes jeg er deg vel unt. Overrasker meg at flere her uttaler seg som at det kun er dårlige mødre som drar bort noen dager helt for seg selv. Det tar da ingen skade av. Nei trass blir ikke borte, men det er jaggu slitsomt å være mor og vi kan alle trenge noen dager uten barn innimellom. Si meg reagerer dere like mye på fedre som drar på guttetur?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ingen med normalt temperament (uten vival/sobril i blodet) og normale trassige snørrunger kan unngå å bli drittlei unger og trass og hyling og alt dette utmattende slitet som følger med småunger. Min påstand er at de som ikke ser dette enten har et likegyldig humør (ala dopet på valium), eller usedvanlig rolige og passive unger og i så fall har de intet grunnlag for å uttale seg om denne aktuelle saken.

Dette med å ta seg noen dager "fri" synes jeg høres ut som en strålende ide. Problemet går nok ikke vekk, men Hi er vel ikke så tett i pappen at hun tror det, forresten så har kanskje Hi og andre en mann som kan sette i gang noen tiltak for å prøve å roe ned trassingen til rampungene.

Jeg tar forøvrig helg fra jobben hver fredag, oppgavene ligger (dessverre) og venter på meg på mandagen igjen...Men det er alltid godt å få et lite avbrekk og jeg tviler på om jeg hadde gjort en like god jobb (av og til nok litt mangelfull også her er jeg redd) om jeg ikke hadde hatt disse pausene hvor jeg kan fokusere på noe helt annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest babyfabrikken er nå nedlagt :)

døh.... Jeg hadde også vært sliten om en av ungene hadde trasset i 3 timer, uansett grunn. Jeg tar sjefsavgjørelsen, men det er da ikke dermed sagt at det er greit for ungen. Noen ganger må man kle på barna med makt, og selv om jakka kommer på så kan fortsatt ungen hyyyyyle og grine for det. Man trenger heller ikke krangle med barnet av den grunn, men det tærer på i form av krefter og tålmodighet.

 

00:28, det kan virke som du er helt på jordet her, har du ikke helt virkelighetsbegrep kanskje??

 

Hilsen 4barnsmor..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer så innmari på hvem dere er og hvor dere bor i landet. For her hvor jeg bor er det utallige mødre som drar på by'n, på jentetur til Hemsedal eller Barcelona osv, som overlater barna til mannen eller en barnevakt en gang innimellom uten at andre hever et øyebryn av den grunn. Ingen som blir beskyldt for å være egoistisk eller en dårlig mor for det. Finnes det virkelig kvinner der ute i Norges land som ALDRI reiser fra ungene sine gjemt bak den unnskyldningen at det er mitt barn, mitt ansvar.. blabla.. og som ALDRI prioriterer seg selv, ikke innimellom engang? Mener noen her at man skal være mor 24 timer i døgnet, 365 dager i året i minimum 18 år, eller sier dere det bare for å provosere?

 

Til HI:

Å flytte er kanskje litt drastisk, men å ta seg en liten husmorferie, det har man godt av =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...