Gå til innhold

Hva hadde du ikke klart deg uten av utstyr til babyen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det jeg har brukt absolutt aller mest av er vogn. Lurer på hvor mange mil den har gått, begynner ihvertfall å se ganske slitt ut nå ett år etter fødsel:-) Jeg hadde ikke stellebord til jenta mi og kunne sikkert klart meg uten bilstolen også, den er såpass lite brukt.. Men så har ikke jeg bil selv.

Hadde seng til henne, men vi samsov helt fra hun var nyfødt og gjør det enda. Når vi flytter i ny leilighet i august skal vi slutte å samsove. Det er så praktisk når man er ute på farten.

 

Så stellebord er absolutt ikke opplagt, jeg valgte å ikke ha stellebord til tross for masse god plass og ble tilbudt drømmebordet (nydelig å se på) helt gratis. Jeg ville ikke ha det fordi jeg var så redd for at jenta skulle falle av det, så her har all stelling foregått på gulv og i seng. Nå er hun så stor at hun bare står mot noe mens jeg skifter på henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har 3 barn og ikke fått en dritt i nyfødtstørrelse 50 og 56, bortsett fra noe eg fikk fra moren min før eldste ble født. De fleste gavene var i str 62, 68 og 74. Måtte jo ut å shoppe de første dagene fordi jeg ikke hadde nok i de minste størrelsene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23:46

 

Totalt uenig i det sjalet du viser til!

Beste sjalet for ungen når den er nyfødt og første 3 mnd er elastisk sjal. Var veldig bevist på dette, etter at min fysioterapaut og min søsters kiroprakter fortalte oss om hvor mange foeldre som risikerer hoftene til ungene sine pga feil bæring i slynge/sjal. de første 2 mnd anbeefales sjal som gir litt etter for barnets tyngde og plass, og det er bedre for mor også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...