Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #1 Del Skrevet 25. juni 2011 Altså, jeg synes kremen min aldri blir skikkelig 'spenstig'. Nå skal jeg lage bløtkake igjen og vil gjerne få den ordentlig til denne gangen. Så: Hvordan pisker jeg kremen best mulig? Skal den piskes ulikt til fyllet og pynten? Og: Når skal den lages ferdig, altså få krem, pynt og syltetøy? Den skal serveres i morgen ettermiddag. På forhånd tusen takk, Hilsen Nepa. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #2 Del Skrevet 25. juni 2011 Hold mixern litt høyt i bollen, slik at du får luft inn i kremen. Ikke pisk for mye, bare til den kjennes nesten tykk nok, fortsett å pisk litt forsiktig en liten stund til. Del opp kremen, slik at du får en del til det som skal være oppå/pynten og en til fyllet, trenger ikke egentlig å mixe syltetøyet inn i fyllet, nok å røre det inn med en sleiv el. lign. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #3 Del Skrevet 25. juni 2011 Kremen er best om den lages samme dagen som den skal serveres. Ikke ha det for varmt i rommet du skal piske, sett gjerne bolle og utstyr i kjøleskapet før du pisker. ikke la kremen stå lenge i romtemperatur. Skal du blande kremen med syltetøyet kan du gjerne piske den litt hardere. pisk sånn som h andre sa, og ta en slikkepott eller en skje og kjenn etter hvordan kremen er. Ikke pisk for mye, for da blir det smør Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #4 Del Skrevet 25. juni 2011 il 1 bx fløte har du i 2 ts vaniljesukker og 2 ss sukker. Så er det bare å piske til fløten er stiv.Altså "toppene" skal "stå" alene;-) Husk å bruke fersk pisket krem,den bør ikke stå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå