Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #1 Del Skrevet 25. juni 2011 Fra gammelt av var jo kakene nedtonet, ofte enkle formkaker. Men nå er det kanskje litt annerledes? Hva baker jeg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #2 Del Skrevet 25. juni 2011 Kommer nok veldig an på. Vet at på min farside er kaker som bløtkaker ol fyfy, men hos andre er det ingen begrensninger. Hva med en kringle? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #3 Del Skrevet 25. juni 2011 Det var en god ide. Kringle. Jeg har erfart at bløtkaker o.l er noe man ikke tar med seg, og jeg har ikke lyst å tråkke noen på tærne. Men kringle er jo ok vil jeg tro. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #4 Del Skrevet 25. juni 2011 Gjærbakst er jo noe som tradisjonelt har vært brukt i slike anledninger, så det kan du trygt ta med deg. Samt at de fleste generasjoner liker det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. juni 2011 #5 Del Skrevet 25. juni 2011 Samme det vel? Er vel greit at den er nedtonet i pynten, men smaken er vel ikke så nøye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå