Gå til innhold

Sex 1-2 ganger i måneden, er det unormalt?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Mannen min maser mye om sex, i perioder daglig og i hvert fall ukentlig. Vi har sex 1-2 ganger i måneden. Dette mener han er unormalt sjelden, og at vi må ha det mye oftere. Det er vel ikke det? Jeg vet at det er en del som har sex flere ganger i uka, men jeg har lest at det faktisk er helt normalt så mye som vi har det. Han er nok mye mer interessert i sex enn meg, ser også på porno, vil at jeg skal bruke "leketøy", at vi skal ha sex på forskjellige steder og sånn. Jeg liker ingen av disse tingene, og vil ikke ha oftere enn nå. Er det mulig å finne en ordning vi begge kan leve med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, det er ikke unormalt.

 

Det er ikke unormalt at han vil oftere heller, men det er ikke riktig når han sier at dere gjør det unormalt sjelden. Antakelig sier han det for å gi deg dårlig samvittighet. Det kan være vanskelig å finne en middelvei når dere er så forskjellige, men det viktigste er at du ikke lar deg overtale til å gjøre ting du ikke er komfortabel med. Hvis du ikke har lyst på sex, så har du ikke lyst på sex. Det må mannen din bare akseptere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på det samme. Jeg og min mann har det vel også et par ganger i mnd. Jeg syns det er alt for lite. Jeg gidder ikke mase om sex, gjorde det tidligere men nå orker jeg ikke. Syns det er litt kjipt å tenke på at mannen sikekrt har mista lysten på meg, men sånn er det bare. Skjønner mannen din jeg, han syns sikkert heller det ikke er noe særlig at kona ikke har lyst lengre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og gubben har sex 1-2 ganger i mnd, blir uansett litt demper på lysten når vi har en 4 mnd gammel baby i senga;) Men snart slutt på det.

 

Synes ikke det er unormalt... spurte gubben om han ville oftere, men han sa at det var fint sånn som vi hadde det.:)) Så da blir det ikke noe underliggende press, å da er det lettere å få lyst på;))

 

Uansett så er det vel forskjellig fra par til par. Jeg og gubben har alltid vært lik når det gjelder seksuell kjemi:)

 

Ps

Det verste som fins er ihvertfall sutring og klaging om mere sex.... Si at det er turnoff!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har ca hver 14. dag, og jeg synes det er altfor lite. Men nå er det i alle fall noenlunde stabilt, så jeg vet hva jeg kan forvente. Tidligere har det kunnet gå alt fra 1 uke til noen mnd.

Etter 16 år har jeg innsett at dette ikke kommer til å bli bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde det sånn før, ca 2-3 ganger i mnd. Etter tørkeperioden på noen mnd etter vesla kom så har det blitt oftere. Kanskje 2 ganger i uka.

Absolutt ikke unormalt sånn som du har det.

Slitsomt med sånn mas om å gjøre det forskjellige steder og sånn om man ikke har lyst da.. Vi er nok littt mer gærne sånn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har 1, toppen to ganger i mnd. Innimellom suger jeg han som bonus i tilegg. Mannen syns det er litt lite, men maser ikke. Jeg har mista lysten på sex etter vi fikk barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ÅÅÅ Vær glad du har en så kreativ mann :) Utfordre hverandre og ha det skøy :) Jeg å mannen min har ofte tørkeperioder men når vi setter i gang og har et ledig øyeblikk så slår vi oss løs. Og det er så skøy!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå så jeg denne, jeg spørr om vi har unormalt mye sex, og du spørr om dere har unormalt lite.

Vet ikke hva som er for mye eller for lite jeg, vet bare at jeg og samboeren er like glad i sex, når det kommer til dette er vi så like, vi liker det på samme vis, like mye, keen på å prøve ut de samme tingene. Tror nok det spiller en rolle jeg, om man er lik sex messig, eller om det er ulikheter der. Hva om du sier at du ikke har interesse av alt det han maser om, men sier dere kan teste ut på badet eller stua eller noe, men hvor du har friheten til å stoppe det om du ikke vil. Her vvar samboeren usikker i starten, til å "ta en sjapp en" på soffaen eller noe, men når han testet det med frihete til å avbryte, så følte han ingen tvang, eller press, og det viste se at han syntes det var veldig opphissende å gjøre det på andre steder også, men ingenting er bedre enn senga da, hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor i all verden skal jeg være glad for å ha en "kreativ" mann, når jeg ikke liker påfunnene hans? Blir som å være glad for å ha en mann som spiller sekkepipe, når du ikke tåler lyden av instrumentet.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke dette er enkelt å definere. Vi har hatt svært lite sex i perioder, men vi har snakket veldig åpent om dete hele veien og kommunisert. I perioder har vi begge ikke orket og snakket om det og det er helt ok. Tror det er det viktigste, om man har sex en gang i halvåret eller 3 ganger om dagen, så lenge man har en åpen og ærlig dialog vil ikke parforholdet ta noen skade mener nå jeg da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke orket og ha sex, og det har vi snakket åpent om skulle det stå i det forrige innlegget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...