Gå til innhold

Datteren min på 15 har hatt sex!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg og samboeren min og datteren vår på 12, var på hyttetur fra søndag til tirsdag. Storesøster på 15 ble igjen hjemme. Hun skulle ha overnattingsbesøk av en venninne hele tiden.

 

Da vi kom hjem tirsdag kveld, var ikke venninnen der. I følge datteren min var hun på fotballtrening. Jeg tenkte ikke mer over det før jeg møtte moren til en annen jente som spiller fotball. Vi begynte tilfeldigvis å snakke om fotball, og jeg fant ut at det ikke var fotballtrening på tirsdager.

 

Like etter jeg kom hjem, skulle jeg tømme søpla på badet. Der fant jeg 2-3 brukte kondomer! Jeg bruker p-piller, så det er nødt til å være datteren min og en eller annen gutt som har brukt dem.

 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er skuffet over at datteren min har løyet til meg, og jeg er sjokkert over at hun har hatt sex. Vi har snakket en del om sex sammen, og hun har sagt at hun ikke vil ha sex før hun er voksen og i et ordentlig forhold.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hun er jo litt ung da, men kjempebra hvis hun faktisk brukte kondom første gangen hun hadde sex! Litt snodig at hun ikke tok seg bryet med å skjule de brukte kondomene - kanskje det betyr at hun ønsker at du skal ta initiativ til en prat....?

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg var 15 tok jeg abort etter en kondom som ikke gjorde jobben sin. Håper datteren din slipper det.

 

Vel, du har all rett til å være skuffet og sint. Aner ikke hva jeg ville gjort i din situasjon... men p-piller burde hun tatt. Sex vil hun ha uansett og kondom er ikke trygge (vil bare si at da jeg ble gravid så var det ikke noen kondomer som hadde sprukket, det må ha vært hull i den).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg vurderer å ta det opp med henne, men jeg vet ikke hvordan. Hvis det hadde vært meg, ville jeg blitt dødsflau! Jeg vet ikke en gang hvem denne gutten er...

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men, kjære, de brukte tross alt kondom! Flink og voksent av jenta di, synes jeg!

Du bør likevel la henne få vite at du er skuffet og at det er grunner til at man bør vente..., snakk med henne, hvis du tier og stenger henne ute, vil det få mye verre konsekvenser for forholdet dere i mellom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjenner meg igjen der. Jeg ville fått tak i p- piller til henne. Ikke uvanlig at jenter debuterer på den alderen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du har også oppdaget at hun har løyet, og diktet opp en hel historie. Og slengt på ekstra opplysninger til den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bør vel ta en prat med henne i morgen, men jeg aner virkelig ikke hva jeg skal si. Noen som har noen forslag?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns dattera di er kjempeflink, hun har jo beskyttet seg mot både graviditet og kjønnssykdommer!

 

Du har ingen rett til å være sint her, etter det jeg oppfatter. Selvfølgelig sier hun ikke til deg at hun planlegger å ha en gutt på besøk (hadde hun fått være alene hjemme da?), og 15 år er faktisk ikke så tidlig å debutere. Du kan jo heller si at du fant noen kondomer i søpla, du vet at det har vært en gutt der, og det er bra at hun beskytter seg, men vær ærlig neste gang. Du blir vel ikke sint for at hun har sex, vel..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begynn med det at venninna ikke hadde vært på fotballtrening og så sier du og ja, forresten så fant jeg kondomer... Nei, jeg aner virkelig ikke.... Men jeg tar notater til småjentene her i huset blir store!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

"Jeg fant ut at det ikke var fotballtrening på tirsdag. Har du noe å si om det?"

Hvis hun da blir sprut rød og uvel og styrter inn på rommet, har hun fattet poenget ditt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

P-piller neste stopp! Synes det er modent av jenta di å bruke beskyttelse. Skjønner det er kjipt at hun har lyvd til deg, men (uten å vite hvordan dere har det i det hele tatt dere i mellom) kan det tenkes at hun ikke føler seg "nærme" deg nok til å snakke om slike ting? De fleste på den alderen har mange venninner å spørre om råd og dele erfaringer. Kan jo være hun er redd for å få en pep-talk og derfor velger å holde munnen lukket...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var kondomene brukt "av en gutt" da? Og hva med om det var vennina sin? Snakk med din datter du..

 

Æsj, minner meg om dattera til en bekjent av meg. Engang vi var på besøk reiste moren til denne 15 åringen bort, moren skulle da komme tilbake dagen etter. Når jeg våknet dagen moren skulle komme hjem lå det mange kondomer i søpla på badet, det var blod overalt og...siden jenta hadde mensen. Åh Gud, jeg ville dødd om det hadde vært min datter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bra hun brukte kondom da. men hun trenger ppiller. :P

 

og jeg hadde ikke latt hun være alene hjemme igjen før jeg hadde kunnet stole på at hun var ærlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er ikke noe vitsi å gå rundt grøten, bare spørr henne rett ut om hun har hatt sex og om hun nekter kan du rolig forklare henne at du fant kondomer i søpla.

Hun kommer garantert til å synes det er kleint å snakke med degom dette om du ikke har vært åpen om sex før.

 

forklar henne viktigheten med å bevare sex som noe fint og bra for to mennesker som er glade i hverandre og samtidig bruken av kondom. sett henne på p-piller eller annen type prevensjon ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, jeg er ikke sint for at hun har sex, bare ekstremt overrasket og sjokkert. Det jeg derimot er sint for er at hun løy om at venninnen skulle komme. Men som du sier ville jeg nok neppe latt henne vært alene hvis jeg visste sannheten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kondomer ot kjønnssykdom. ppille er lurt. er mye sikrere prevensjon og den er alltid i kroppen. kondom kan man gå tom for og da prøve å hoppe av i svingen :/

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror jeg ville begynt å snakke om kondomene du fant. Ikke være sinna, men rolig og behersket.

Så ville jeg snakket med henne om hvem han er osv.

 

Etter det ville jeg tatt opp dette med løgner. Jeg vet ikke om jeg ville gjort noe veldig stort nummer ut av det, men si at du forventer at hun er ærlig.

 

Så ville jeg ha fått henne på p-piller om hun vil det. Skryt av at de brukte kondom.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har et ganske godt forhold, men hun har alltid sagt at sex er noe hun vil vente lenge med. Det er det som overrasker meg! Hvis hun ønsker det, har jeg ikke noe i mot at hun begynner på p-piller,,,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...