Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #1 Del Skrevet 22. juni 2011 Skulle bruke potetmel til kjøttkakene, og oppdaget små "midd/fluer" .... Dumpet såklart hele greia, og har vel dumpet det meste som sto i det skapet.. MEN, må man vaske med noe mer desinfiserende for å være kvitt det eller?? Har forløpigt bare vasket vekk litt melrusk med våt klut... Ekkelt, men heldigvis ikke i det skapet med mest mel.... men kommer til å sjekke der også... ' Forstår ikke helt hvorfor jeg ikke har sett det før, er ikke storforbruker av potetmel liksom, men...spørst om det må komme fra noe semulegryn, men det har også stått der så lenge at det burde vært oppdaget... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #2 Del Skrevet 22. juni 2011 Det greier seg å ta ut alt som står i skapet og vaske det på vanlig måte. Men du må selvsagt kaste alt melet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #3 Del Skrevet 22. juni 2011 http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5568&MainArea_5661=5568:0:15,1896:1:0:0:::0:0&MainLeft_5568=5544:69112::1:5570:5:::0:0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #4 Del Skrevet 22. juni 2011 Les dette så vet du hva du må gjøre. Lønner seg å i en periode fremover ha mel og lignende i lukkede plastbokser, sånn at eventuelle overlevende ikke får næring. De kan virkelig være vanskelig å få vasket vekk fra kriker, kroker og sprekker. Lykke til i krigen mot melmøllene. Det er ikke første gang noen her inne har dem på besøk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #5 Del Skrevet 22. juni 2011 Er ikke så sikker på om det er melmidd men... De er først og fremst i kornprodukter og potetmel er jo ikke det.. Mye mulig at du har fått det med deg hjem fra butikken, og det finnes mange sorters skadedyr der :-( Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #6 Del Skrevet 22. juni 2011 Avhengig av temperatur vil livsyklus fra egg til voksne melmøll vare i ca 6-12 uker. Først om 12 uker kan du føle deg trygg på at du har blitt kvitt alt. Lykke til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #7 Del Skrevet 22. juni 2011 Det må jo komme fra noe mel eller lignende tørrvarer som du har kjøpt inn i løpet av de siste 12 ukene. De er heldigvis ikke farlige, bare ekle. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #8 Del Skrevet 22. juni 2011 Jo de spiser potetmel også. Og en god del gryn, frø, nøtter og lignende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #9 Del Skrevet 22. juni 2011 Visst det er innen de siste 12 uker, så må det faktisk være det som er nyligst innkjøpt... Maizenajevner.... og det hadde jeg 3 pakker av .... Ble noe kastet fra det lille skapet ja... jaja, couscousen var vel utgått, og byggrynene var god årgang det også..... Vet det ikkje er "farlig" men desto ekkelt, hadde skolekjøkken (men dertil skral økonomi, og der måtte vi sikte melet før vi brukte det! Fikk ikke kjøpe nytt nei!! HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2011 #10 Del Skrevet 22. juni 2011 De er glade i fuktighet, bruk støvsugeren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå