Gå til innhold

Lurer...hva gjør mennene deres hjemme i huset??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Min er veldig flink til det meste,MEN han ser ikke selv hva som skal gjøres.....

Så står han der midt i møkka og rotet og sier såfint. "jeg vet ikke hva jeg skal gjøre" elllee "hva skal jeg gjøre, hvor skal jeg begynne?"

 

Da kan detvære jeg blir rimelig forbanna, og sier han kan begynne hvor som helst!

Beste løsningenen er at jeg faktisk sier det.men litt skal viha mase om

:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alt egentlig. Kanskje til og med mer enn meg, for her i huset er jeg det største rotehuet. Tror jeg har et snev av slik hoarding jeg, hehe. Men han lager ikke mat, vi skulle jo helst se morgendagen alle sammen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min mann rydder og henter klær fra tørketrommel, setter ofte på en klesvask, hjelper meg å brette. Han hjelper til med alt, men husvasken og matlagingen er det jeg som gjør. Han lager taco når vi har det da ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gjør alt hus-arbeid og alt i hagen. Klipping av gress, dekkbytte og andre litt tunge oppgaver gjør han. Ellers gjør jeg alt selv. Tøyvask, husvask, matlaging, alle innkjøp, u name it. Han gjør IKKE ting på eget initiativ, men han sier aldri nei til å hjelpe om jeg spør. Nå har jeg hele dagen til å få gjort disse tingene mens han har 100% jobb så jeg syns det er ganske greit med denne fordelingen.

 

Sånn er det her i heimen og det fungerer fint for oss.

 

Heldige dere er som har en mann som gjør så mye hjemme:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han gjør det han "får beskjed om" og som regel ikke før ejg har spurt to ganger. Vi jobber fullt begge to, så dette er en ordning jeg trives veldig dårlig med. Skulle virkelig ønske han kunn gjøre noe uten å bli spurt en gang i blant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han vasker doen, vinduene og gulvet. Han er ansvarlig for at bilene går som de skal (jeg kan gjerne handle inn det som trengs, men han etterfyller og skrur) og at søppelspannene blir trillet ut når de skal.

Han gjør stort sett det jeg ber ham om, men jeg må be ham. Han gjør det ikke av seg selv...;)

 

PS - da vi ble sammen gjorde han ikke noe og visste heller ikke hvordan noe skulle gjøres... temmelig vant med at mora gikk bak ham med støvsugeren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

mannen min gjør ikke en ting! han bor på hotell, eller det tror han hvertfall selv;) hehe. men på utsiden av huset så triller han søppeldunkene ned til veien 1 gang i mnd og opp igjen. og så klipper han plenen 2 ganger i året:P ja det var vel det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har en grei fordeling der han gjør alt som trengs å gjøres ute + bil og jeg tar det meste inne.

Han hjelper jo til med barna selvfølgelig, rydder etter middag, tar ut/setter inn i oppvaskemaskinen osv.

Men klesvask og husvask tar jeg meg av. Rett og slett fordi jeg vil det selv og da får jeg det på min måte.

Jeg kjefter ikke på han hvis han ikke legger sammen klær feks, fordi det er "min" jobb.

Han går forresten alltid ut med søpla.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min mann er innmari flink til å sove! Det gjør han gjerne for oss begge. Så jeg står opp med minsten omtrent hver morgen. Også når han skal opp tidlig, ikke jeg og jr skal i barnehagen

 

Og så er han en kløpper på å klage over 'ting som ikke blir gjort', dvs de tingene jeg ikke rekker over.

 

Er ganske drittlei, faktisk.

Joda, han tar liksom utearbeidet. Men hva er 1,5 time med plenklipperen annenhver uke ifht husvask, klesvask, bretting, rydding, stå opp med unger, lage mat, vaske opp osv osv??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han gjør ikke så mye hjemme. husarbeidet må jeg gjøre selv. han vasker heller ikke klær når han er hjemme fra sjøen og matlaging har jeg sluttet å spørre om rett å slett. for da går ungene sultne. så d meste faller på meg gitt. han kan ta me ungene på noen ting da, men da må han syns d e intresant selv.

så d mannen min gjør hjemme er å sitte på pc, glo på tv,rote og snakke om ting som jeg overhodet ikke er intresert i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han gjør "mannetingene" når nå det må gjøres.

 

Men sånn ekstra i huset som rundvask, vask av klær, hente posten, pante flasker, tørke støv, rydde på bodene, støvsuge møbler, vaske vinduer, handle klær og sko til ungene osv hopper han glatt over.

 

Jeg tar brorparten av snømåkinga, all plenklippinga og hagearbeidet pluss stell av kattekreket.

 

I tillegg gjør jeg klart mest av husarbeidet generelt, men han kan vaske gulv, skifte på senga, vaske doen under tvang, tømme oppvaskmaskin og lager en del mat.

 

Selv med manne ting og dameting er det ingen tvil om at jeg bruker utrolig mange fler timer enn han på felles-innsatsen. Men det er jo hans ting som vises da (nymalt vegg, nye vindbord, nye dekk på bilen)

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg forventer av min samboer er at han rydder opp etter seg og bidrar der det trengs, uten å måtte få beskjed om det. Men, det gjør han ikke! Det ser ut som ett helvete etter at han har laget mat feks. Fett over hele komfyren, brødsmuler på benken og gulvet, møkkete smørkniver, fett og klin utover stuebordet når han har sittet der og spist... Ikke en gang nå, som jeg går høygravid med bekkenløsning kan han gjøre noe uten å måtte få beskjed om det, og da er det gjerne "vent litt, skal bare........." Jeg må ærlig innrømme at jeg har store problemer med dette for det er noe jeg konstant går å irriterer meg over og noe vi ofte krangler om. Jeg har ikke støv på hjernen, men jeg synes at huset skal være såpass i orden at vi kan ta imot uventa besøk uten å bli flau over hvordan det ser ut her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han gjør alt :-)

Men det gjør jeg og. Han vasker klær, rydder, støvsuger, lager mat, handler, vasker unger, fletter hår, alt egentlig. Det eneste han sjelden gjør er å legge sammen klær og legge dem på plass og jeg renser ALDRI sluken (Iæckh!) Jeg har heller aldri skifta dekk, men får beskjed to ganger i året om at nå er det snart min tur ;-)

 

Det er stort sett jeg som klipper plenen og måker sne, luker, planter, klipper hekk osv, han tar hovedsakelig noen av de større utejobbene som å støpe, snekre platting, rense terrassen, men jeg er ofte håndtlanger.

 

Vi deler i det hele tatt ganske likt på det meste uten at noen må få beskjed om noe som helst - "kan du hjelpe meg" heter det hos oss og det går begge veier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...