Gå til innhold

Hvorfor er det så mange som tar så lett på dette med forover- og bakovervendt sete?! Hvorfor gjør dere narr av folk som er opptatt av barnas sikkerthet?! Vil ikke dere selv gjøre alt for å beskytte barna deres?!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

For det første!

Denne debatten er så gammel!!!

Jeg er så lei av den at jeg nesten vil sette ungen forovervendt i en alder av 5 mnd bare for å provosere dere gnålere!! Og jeg er egentlig også imot forovervendte seter..

MEN i noen tilfeller er det faktisk gode grunner for å snu ungene.. og om det ikke er det heller så er det uansett ikke våres problem!!

herreminhatt!

Med alle disse innleggene om dette hver dag minner dere meg mer og mer om jehovas vitne!!

 

jeg lurer nå på hvordan jeg og mine søsken overlevde jeg.. en liten gammen bil, ingen belter, jeg satt løst i baksetet. lillesøster likte best å ligge på gulvet.. og minste broren vår lå i bagen på hatthylla..

Et under at vi lever..

 

nei spar meg for flere av disse diskusjonene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Folk er stort sett opplyste, men fremdeles så sa han mannen i butikken hvor vi kjøpte setet vårt (bakovervendt) at mange fremdeles kjøpte forovervendte seter. Med denne setningen vet jeg også at han har overbevist tvilere om at "mange andre kjøper jo også forovervendt" så da er det vel ikke så ille. Samtidig så må folk virkelig få bestemme dette selv, de evindelige diskusjonene her inne ang. temaet er litt gamle nå, de fleste har fått med seg hva som er tryggest, men som mange skriver - de sliter med å få til å ha et bakovervendt sete pga. spying, plassproblem ol. Det må være opp til dem hvordan de løser problemet! Vi går for bakovervendt - så langt det lar seg gjøre, håper det går til sønnen vår er fire år, men jeg skal ikke sette meg opp på en høy hest og påstå at jeg ikke vil snu barnet før det er fire - jeg har nemmlig ikke opplevd de problemene mange her inne har i forhold til bakovervendt, men skal selvfølgelig gjøre mitt beste for å slippe. Noe jeg også tror de fleste her inne har gjort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Antagelig er det en grunn til at du og søsknene dine lever (og jeg og min søster og mange andre på vår alder) og det er at dere aldri var med i en kollisjon.

 

"Problemet" med å skulle argumentere for bakovervendte seter er jo at det går bra med de aller fleste som sitter fremover også, nettopp fordi de aldri havner i en kollisjon. I tillegg er det (heldigvis) uetisk av avisene å skrive i en artikkel om en bilulykke hvor det dør små barn at "3åringen satt forovervendt og døde fordi nakken brakk, kunne overlevd hvis han satt bakover". Så når små barn dør i en bilulykke, så vet vi ikke om det fordi han/hun satt forover eller om det var noe som uansett ikke kunne vært unngått. Likevel viser jo statistikken i etterkant at de fleste barn som blir hardt skadet eller dør, men statistikk er ikke så lett å ta til seg som enkelttilfeller av en eller annen grunn.

 

Og når man leser her inne, så virker det som det er en motsetning å ha en ny, sikker bil og å ha barnet bakover. Vårt barn på snart 4år har sittet bakover helt til nå når lillebroren måtte overta setet hans og tenk, vi har en sikker bil fra 2007 i tillegg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor er det så mange som føler trang til å fortelle andre hvor politisk korrekte de er og hvor forferdelige vi udugelige og uansvarlige foreldre som av ulike grunner(!) har barna våre vendt fremover i bilen?

Er jo nesten så jeg ønsker sotede ruter på bilen slik at ingen ser det! Og er jo redd for å si dette høyt siden jeg kan risikere at en av "bakovervendt-politiet" hører hva jeg sier!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...