Gå til innhold

Tips til Legoland og Århus.


Lemonia

Anbefalte innlegg

Vi skal til Danmark i sommer og har leid feriehus i Lalandia og skal derfor bl.a. til Legoland og Løveparken, samt prøve å få en dags shopping i Århus. Noen som har tips til alt dette? Da tenker jeg kanskje på hvilke dager det er best å være i Legoland og Løveparken (de dagene det er færrest folk?). Noen som har tips om bra butikker i Århus, også barnerelatert (spesielt leker). Tar ellers i mot alt av gode erfaringer andre har gjort seg. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om du like Metoo klærne, og andre sånne danske merker så er den en butikk i Billund med sånne kle..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på shopping i Århus for 2 år siden, å da spesielt etter barneklær. Vi fant mange kjekke butikker som selger litt dyrere klær enn Hm, danske merker. Hvis det er noen merker du spesielt er på let etter. Google å finn hjemmesiden deres, der pleier det ofte stå hvor merkene selges. Skriv ned gatenavn. Magasin er en ganske stor butikk som går over flere etasjer. Verdt å ta turen innom der ihvertfall.

 

Hører det er mange som skryter over Løveparken, men for vår reisegruppe så var vi kjempe skuffet. Hadde nok store forventinger. Ikke noen av en reisegruppe på 15 stk syns det var noe. Vi tok bussen som kjørte igjennom parken, for all del IKKE ta den ihvertfall. Kjempe varmt, luktet gammel røyk, svette osv og ingen air condition. En fæl opplevelse!

 

Vet ikke hvilken dag som er best å gå i Legoland. Men de har så lange åpningstider, at folk kommer å går hela dagen. Syns ikke det vr noe problem når vi var der (var der i fellesferien).

 

Gled dere til Lalandia! Kjempe flott plass, husk å gå i badelandet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sente mail til de i fjor.

 

Tak for din mail.

Det er meget svært at sige hvormange mennesker der kommer og hvornår, da vejret har en KÆMPE indflydelse på dette.Har det regnet i tre dage kan det godt være at der på 4 dag kommer mange.Vi har flere gange set at der fredag, lørdag og søndag i sommerferieperioden ikke kommer lige så mange som mandag , tirsdag og onsdag. Men igen – vejret bestemmer meget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hørt at lørdag, byttedagen, er det minst folk i parken, men bare noe jeg har hørt altså!

 

Lalandia er supert, gled dere, det er min favoritt, og barna eeeeeeeeelsker det!!

Og hyttene er også supre!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi reiser i år til Lalandia for 4 gang. Det er bare helt fantastisk. Første året var ikke badelandet ferdig men vi hadde det flott likevel. Badeland, lekeland, minigolf, bowling osv...

 

Legoland så opplevde vi at det i overgangen mellom høysesong og lavsesong i august ble enormt med folk. Det var nesten folketomt den ene dagen mens da vi kom ande dagen var det enorme køer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...