Anonym bruker Skrevet 20. juni 2011 #1 Del Skrevet 20. juni 2011 Under min siste graviditet var det greit med spekemat så lenge det var fryst. Tenkte derfor ikke mer over dette når jeg var i dåp i går og fikk servert fryst spekemat pga graviditeten. Men nå ser jeg plutselig at dette ikke holder lenger og at listeriabakterien kan være tilstede, men toxo er borte. Kjenner angsten komme nå... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. juni 2011 #2 Del Skrevet 20. juni 2011 Det var ikke greit før heller. Mest sannsynlig går det bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. juni 2011 #3 Del Skrevet 20. juni 2011 Det var greit med fryst når jeg var gravid også, så jeg spiste en god del fryst spekemat. Det gikk fint. Før spiste de den uten at den en gang var fryst Sjangsen for listeria er minimal... Vil nok tro det går fint selv om du har spist litt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. juni 2011 #4 Del Skrevet 20. juni 2011 Det har nok aldri vært greit, men det går stort sett bra. OM det skulle gå galt, så er det i løpet av veldig få dager. Hvis det først er listeria i et produkt, så er det relativt potent, og du merker det fort.Men sjansen er minimal. Slapp av!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. juni 2011 #5 Del Skrevet 20. juni 2011 Hvis du får en listeriainfeksjon vil du få influensaliknende symptomer om kort tid. Dersom du ikke får det, er du sannsynligvis trygg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå