Gå til innhold

Dere som skriver i den andre tråden at dere hadde sist sex i fjor


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvorfor blir dere i forholdet egentlig? Bare lurer... er jo over 6 måneder siden "i fjor"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kanskje fordi forholdet deres inneholder mer enn kun sex, f.eks??

 

Hva slags spørsmål er det egentlig????

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes du manglende sex i 6 måneder, eller mer for den saks skyld, er grunn nok til å bryte opp en familie og gjøre skilsmissebarn av unga?

 

Nå har jeg og mannen sex oftere enn dette, men om en av oss av ulike grunner, samme hvilke, skulle miste sexlysten for en lengre periode, så håper jeg da virkelig at vi er sterke nok som par til å holde sammen fordet!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spør de det gjelder fordi jeg lurer. Hadde min mann ikke giddet å ha sex med meg i over 6 måneder uten mediinsk grunn, hadde jeg forlangt en forklaring.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil si at det finnes rimelig mange "gode nok" grunner til pause i sex-livet som ikke er medisinske.. Både for ham og henne. Forhåpentlig er forholdet bygget på litt mer enn kun sex; båndet man har som par når man har "alt" sammen (hus, barn, hverdag&fest..) er heldigvis oftest sterkt nok til at man kan ha det godt sammen selvom man over en lengre periode ikke har sex. Vi har hatt 4-8 mnd sex-pause etter de to siste barna, det har rett og slett ikke vært tid og/eller overskudd. Men vi har kommunisert hele veien, hatt nærhet på andre måter, og elsker hverandre like høyt likevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror at de fleste har overskudd og tid til en liten kjappis på 5 minutter i ny og ne. Så forstår egentlig ikke at folk ikke har "tid" til sex. Man kan jo ha sex istedet for å glane på dumme tv-serier, henge på facebook og gjøre andre ting. Alt for mange i dag tar vare på fjerne venner og bekjente framfor egen familie. Jeg hadde ikke orka å gå flere måneder uten sex fordi mannen faktisk ikke GIDDER å ha sex med meg. Hadde følt meg uattraktiv og fått mistanke om at han hadde seg med andre.

 

Jeg snakker faktisk av egen erfaring. Min eksmann sluttet å ha sex med meg oftere enn ca 1 gang annenhver måned, det varte de siste 2 år vi var sammen. Grunnen som jeg fikk vite i ettertid var verken helsemessige årsaker eller mangel på "tid og overskudd" - han kunne gjerne runke til porno, og opprettet profil på flere dating- og ekteskapssider der han søkte etter ny partner. Han var også utro (kortvarig forhold). Dvs hans grunn til å ikke ha sex med meg, var fordi han rett og slett tente på andre. Det ødela utrolig mye for meg, og jeg sliter enda i dag med dårlig forhold til egen kropp og lav selvtillit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jeg har blitt gravid x2 på ppillen. sist mistet jeg barnet mitt over halvveis i svangerskapet. jeg e for ung til å sterilisere meg. men jeg er ikke villig til å ha sex fr jeg har sterilisert meg. å miste et barn til eller å bli uplanlagt gravid fler ganger takler jeg ikke. og det er ikke rettferdig for barnet mitt som lever nå at jeg tar livet mitt om jeg mister fler barn. så jeg skal ikke ha sex fø jeg har fått sterilisert meg. har ikke hatt sex siden oktober. det er grunnen min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11.49:

det har jo ingenting med deg å gjøre! Ta du tilbake selvtilliten din og kos deg med kroppen din. Det var HAN som var dust! Mange menn er faktisk slik. De slutter å tenne på det som er "sikkert" og søker heller spenning i det som er forbudt.

 

Jeg skulle nok være urolig for at det var noe dumt på gang hvis mannen min ikke ville ha sex med meg på ett halvt år. Forresten: Jeg skulle begynne å uroe meg hvis det gikk mer enn en uke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men altså, man kan ha andre former for sex enn samleie uten at det er risiko for graviditet overhode (oralsex osv)? Tenker med "sex" på alt som innebærer sex faktisk. Og forstår ikke hvorfor enkelte ikke har NOEN former for sex med mannen sin i mange måneder i et forhold...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11:49, det at DU ikke forstår det, gjør det jo ikke noe mindre reelt fordet. Og det at DU hadde gått fra mannen din om han ikke ønsket/kunne ha sex med ham, betyr jo ikke at alle andre ville gjort det samme. Og det at DIN ex var en idiot, betyr ikke at alle menn og kvinner som ikke ønsker/kan ha sex er idioter.

Skaff deg litt perspektiv, kvinne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Næmmen, for et hissig innlegg, anonym 12:45. Kan du lese? Jeg skrev ut fra MIN erfaring - gjør ikke de fleste mennesker det? Jeg skrev at JEG hadde gått fra min mann på grunn av det og det. Skriver verken at andre er idioter eller at alle må gjøre det samme som meg.

 

Anonym 11:49

Lenke til kommentar
Del på andre sider

joda, men er singel så er ikke noe jeg gidder å tenke på. har nok med sorgen. siden dere ville ha forklaring på hvorfor no0en ikke har hatt sex siden i fjor så fikk dere min nå :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er en av de som skrev i det andre innlegget at jeg ikke hadde hatt sex siden i fjor. 8 mnd nå, men har gått med enda lenger tid siden. Når jeg var gravid første gang gikk det vel 1 år og 8 mnd uten at vi hadde sex.

 

Mannen min vil ikke ha sex når jeg er gravid, han liker det ikke. At han føler det sånn må jeg bare respektere. Jeg mister lyst på sex etter fødsel, og det må han respektere. Og når det går så lang tid, så er faktisk ikke behovet så stort heller.

 

For oss er det ikke livsnødvendig med sex for å ha et godt forhold. Vi har det kjempebra sammen. Vi har våre ups and downs som de fleste, kan godt være uenige og diskutere, men krangler aldri. Manglende sex er aldri grunnen til at vi "krangler".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

11:49, når du skriver som dette:

 

"Jeg tror at de fleste har overskudd og tid til en liten kjappis på 5 minutter i ny og ne. Så forstår egentlig ikke at folk ikke har "tid" til sex. Man kan jo ha sex istedet for å glane på dumme tv-serier, henge på facebook og gjøre andre ting. Alt for mange i dag tar vare på fjerne venner og bekjente framfor egen familie. Jeg hadde ikke orka å gå flere måneder uten sex fordi mannen faktisk ikke GIDDER å ha sex med meg."

 

så virker du nemlig i overkant forutintatt, dømmende og ikke minst naiv. Du antyder nemlig at de som ikke har sex med partnerens sin bare ikke "gidder". Du antyder at de i stedet glaner på dumme tv-serier, henger på facebook og "prioriterer fjerne venner og bekjente utenfor egen familie." Og det blir litt dømmende skjønner du. Manglende sexlyst er LITT mer kompliset enn som så. Og når sexlysten ikke er der så er det ikke bare "å ta seg en kjappis", uten at det har noe med å "gidde" å gjøre. Menneskers sexliv henger tett sammen med menneskers følelsesliv, og mennskers følelsesliv er komplisete greier.

 

For øvrig vil jeg tro at en "kjappis på 5 minutter" i de fleste tilfeller ikke løser noe som helst... snarere tvert imot.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså, de samme damene som skriver de ikke har sexliv, henger mye på DiB på kveldene. Hvorfor ikke å slå av dataen og prøve å ha en kosekveld med romantikk, god film og litt festmat med sin partner, for å få opp sexlivet?

Og nei, en kjappis løser ikke problemet - det var min måte å reagere på at man ikke har "tid" til å ha sex. De fleste nyforelskede parene klarer å finne tid til sex uansett hvor opptatt de er, etter hvert slutter folk bare å prioritere.

Og nei, når sexlysten ikke er der, så er det ikke noe med å ikke gidde å gjøre. Men når en mann under 45 år som sier han elsker sin kone/samboer/kjæreste ikke har lyst på henne i over et halvt år, må det enten være medisinsk årsak, eller rett og slett at han ikke elsker henne som han sier. Du slutter ikke plutselig å ha lyst på den du elsker og synes sex med den personen er ekkelt. Unntak som at dama er gravid og man er redd for å skade babyen, at mannen eller dama er fysisk syk slik at det forhindrer sex osv, teller jeg ikke med.

KOmmer til å provosere mange, men det er IKKE rart det er mange forhold som ryker når den ene parten ufrivillig går uten sex i lang periode. Man kan velge cølibat for seg selv, men man kan ikke tvinge partneren til å leve i cølibat.

Fysisk nærhet i form av kyssing, sex, kos osv er det som skiller kjærlighetsforhold fra vennskap. Når paret slutter å ha sex overhode, blir det som to kompiser som deler hus og oppgaver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...