Gå til innhold

Tips til å få lagt 1 uker gammel baby??


RockMyWorld

Anbefalte innlegg

Vi sliter med søvn til vår lille på dagtid. Han sover godt på natta, dvs fra rundt midnatt (ofte nærmere 01) til 9-10 på morgenen. Får da mat 2 ganger. Men derifra og til midnatt igjen sover han nesten ikke. Spesielt ille er kvelden, da er han selvfølgelig overtrøtt og kaver seg voldsomt opp. Noen som har tips? Innimellom sover han godt på dagtid, men kvelden er alltid et problem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så deilig at han sover hele natta da! Vår sov aldri noe mer enn to timer av gangen på den tida. Har ikke noe tips, jeg tror ikke de får ordentlige søvnvaner før de er litt større.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden han er bare 10 uker så er det viktig med faste rammer vær kveld, at dere og babyn kommer inn i fast legge rytme så vil dette gå av seg selv etter hvert. Faste måltider,faste leggetider osv... Har to barn i fra før og dette er ikke noe babyen er født med men vi som foreldre som må lære de. Kanskje han trenger ekstra nærhet,eller trilles i vogn på dagtid for og sove. Stimulanse kan være veldig viktig på så små.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med hun over her.... Fast rutiner er alfa omega. Fast måltider, fast sovetider uasett hva dere gjør om dagen og fast leggetid om kvelden. Utsett å dra på besøk til det har ordnet seg, er dere strenge på rutinene tar det ikke lenge før det har ordna seg og da kan dere dra på besøk og legge babyen i vogna til fast leggetid.

 

Husk at nå i varmen kan selv en liten baby bli tørst og ikke nødvendig vis sulten, du kan prøve med litt temperert vann viss baby er urolig imellom di faste måltidene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...