Gå til innhold

Jeg ser SKIKKELIG ned på dere som tar hull i ørene på barna deres!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Synes det er helt sykt at noen kan utsette barna sine for hull i ørene i en så ung alder (minst under 7 år) Forstår ikke poenget? Er dere virkelig så forfengelige at dere risikerer et smertehelvete for barna deres? I MANGE tilfeller blir øredobben klemt for hardt inn i øret og kan sette seg fast så legen må dra ut med tang! Så ei jente på ca 1 år i byen i dag med hull i ørene. Stakkars jente! 1 ÅR!!! BLIR DIREKTE KVALM!! Tenker skikkelig STYGGE tanker om dere som har hull i øret på de små stakkars barna deres når jeg ser dere! DET SKAL DERE VITE!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

å poenge dett e???

OMG!!! gå å finn nånn andre å plag me dine meininge.......

D må andre få bestem sjøl om nårti de vil ta hull i øran !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er faktisk helt enig med deg.

For å ikke glemme at barna selv bør bestemme over evige forandringer og merker på kroppen så lenge det ikke er nødvendig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Enig HI! Det burde ikke vært lov at foreldre kan alene bestemme å stikke/skyte hull i kroppen til barna. Hull i ørene er noe et hvert menneske bør få bestemme selv!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ser ikke ned på de som gjør det. Men jeg ville ikke gjort det selv. Å syns vel også kanskje litt synd på barna når de er så små at de ikke vet eller skjønner hva de skal igjennom.

Selv mener jeg at barna er gamle nok til og få hull i ørene når de ber om det selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg tok hull i ørene da jeg var 4 jeg VILLE det selv!!!

lillesøsteren min ville også når hun var 4.. men hun backet ut etter det ene hullet var tatt :P så hun gikk noen uker før hun SELV valgte å ta i det andre øret også.. mamma nektet henne ikke å ha hull kun i ett øre.

hun tvang oss overhodet ikke til å ta de..

så det med minst under 7 år som du sier mener jeg nå er litt teit..

den dagen ungen selv vil ha det så mener jeg de kan få det..

men 1 år er litt drøy ja! enig med den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, helt forferdelig og ta hull i ørene til et barn som ikke kan snakke en gang. Faktisk ser jeg på dette som et overgrep. Stakkars små som må fek.s sove med de øredobbene. Dette burde vert en aldersgrense på og sett på som omsorgssvikt om det forekom under en viss alder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke bare ser jeg ned på de, men jeg mistenker foreldrene å være dårlig møblert mellom øra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt eni!

 

I salongen der jeg jobber har vi bestemt aldersgrense på 5 år.. Blir ikke godt motatt fra enkelte kunder, men ikke søren om jeg vil skyte flere hull i ørene på små barn/babyer:(!!!! Stakkars barna kommer inn i salongen og stråler som en sol fordi de er lovet leker/godteri o.l hvis de er "flinke" og sitte i ro når vi skal ta hull i øre.. Lite vet de hva hull i øret innebærer, og sjokket er stort da øredobben blir "skutt" inn i øreflippen.. Utrykket i ansikte til de små barna viser både sjokk, frykt og smerte.. Hvem vil vel se babyn sin bli så redd å ha så vondt?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Muslimske jenter får hull i ørene innen det har gått 12 timer etter fødsel.. Merkelig at folk i dagens norge fortsatt er så trangsynte!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Idiotiske dere er !

Jeg ser på meg selv som verdens beste mamma faktisk ,

og mine tvillingjenter fikk hull i ørene når de var 9 mnd ca.

 

De er nyyydeeeliiigee med eller uten , men det er søtt !

Har aldri hatt et eneste problem med ørene , ikke gråt de når det ble tatt heller !

 

Og si at nesten alle må til legen å dra ut med tang er SÅ SINNSYKT BULLSHIT at jeg nesten ikke kan tro det.

 

Ingen jeg kjenner har måttet gjort noe slikt.

Jeg kjenner mange barn og mange voksne med hull i ørene !!!

 

Og vet du hva .... kunne IKKE BRYDD MEG MINDRE OM JEG PRØVDE OM AT DU IKKE LIKER HULL I ØRENE PÅ SMÅTTISER .

 

Jeg er veldig glad jeg gjorde det.

Prøv å åpne deg opp litt dame :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva har det med saken og gjøre? Skal det liksom være okey, fordi muslimske jenter får hull i ørene 12 timer etter fødsel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synd om folk vil utsette ungene sine for slikt..men jeg gidder ikke å si d til den enkelte..

 

men å begynne å sammenlikne kulturen blant muslimer mot nordmenns??? LATTERLIG!!! Skal vi godta omskjæring i norge og da eller? (av begge kjønn)..fordi andre kulturer gjør d?? Er vi trangsynte fordi vi ønsker at barna våre skal slippe smerte??

 

Er så latterlig på bim pga slike diskusjoner..blir helt svett jeg.. sjelden jeg skriver noe som helst..men nå klarte jeg søren ikke la være..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig at det burde være en aldersgrense..

 

Hvor fort gjort er det ikke å få dratt dem ut i lek? Hekte seg borte andres gensere o.l

 

Nei den sjansen hadde jeg IKKE tatt med mitt barn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenten min fikk hull i ørene når hun var 4 år, men det var pga da hadde hun snakket om det lenge, og jeg forklarte hun også før hun fikk det at det gjorde vondt. Hun ville likevel, og jeg syntes det var greit da, siden hun ønsket det! Det ble noen få tårer det første minuttet etter de var tatt, så var hun strålende fornøyd igjen ! Hun har ikke hatt noen problemer med de!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ser skikkelig ned på deg som ikke har noe med hva andre gjør med sine barn,...hull i øret javell!!! ikke verdens undergang....SÆÆÆÆRAA!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første datteren fikk hull i ørene som 2 åring, fikk ikke vondt, og gråt ei heller ikke, nå er hun 11 og tok nettopp hull nummer 3! Hun elsker hullene sine.

 

Min andre datter fikk nettopp hull i ørene etter å ha tenkt på det i over 1 år, hun blir straks 5. Litt mer vondt til henne var det, enn med første som fikk hull som 2 åring.

 

Glad de fleste dib kjærringer vasker dass i stede for å sitte på et barnevernskontor, for gud.. Hadde ikke vært mange barn som ikke hadde blitt plasert i fosterhjem altså!!

 

 

Jeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzz

 

Enig med dama over, er en uting å se ned på folk, husk for alle dere ser ned på, er det 2 som ser ned på dere tilbake.. Og Karma har jeg tro på, i hope it bites you in the ASS! Woff..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drakk kirsebærlikør da jeg var 4 fordi jeg ville det og likte det. Det betyr ikke at det var smart eller at foreldrene mine burde latt meg få lov.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest babyfabrikken er nå nedlagt :)

Kunne ikke brydd meg lenger opp i "et visst sted hvor sola ikke skinner" hva du mener om meg. Datteren min ønsket seg hull i ørene da hun var 3 år, faren og jeg var enige, så da fikk hun det.

 

Har aldri hørt om noen som har måttet dra ut dobben med tang, men det kan sikkert skje om det blir gjort på et lugubert sted. Verste jeg har hørt er at noen har fått verk i hullet, måttet ta ut dobben og la det gro igjen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...