Gå til innhold

mannen drikker bare 2 uker før termin


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

er det bare meg eller blir det litt feil? tenk om jeg føder og så er han på grøftefylla? vet jeg kan ringe taxi og what not, men har jo lyst å ha en edru mann med meg på fødselen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

mannen min drakk ikke de siste 2 mnd...jeg ble sendt i uke 34 og alle trodde jeg skulle føde da, men det gav seg, men uansett 2 uker før må han da klare å holde seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde aldri tatt med meg en berusa mann på fødselen. Her satt vi en 4 uker før termin-regel og fødte 5 dager over. Men da hadde jeg hvertfall litt selskap på slutten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er noe hysterisk.

Han rekker nok å bli edru på to uker.

 

Er det ditt første barn ?

Er det noen tegn til tidlig fødsel ?

 

Jeg hadde selv en mann som kom hjem fra utenlandstjeneste to dager før termin, og dro tilbake to uker etter termin. Disse datoene måtte bestemmes allerede da jeg var 4 mnd på vei, og kunne ikke endres på.

Det er jo ikke noe å stresse for. Hadde han ikke rukket hjem, hadde jeg bare født alene. Det er jo folk som jobber på sykehuset og tar seg av deg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, jeg synes det blir feil.

 

Men jeg kunne aldri nektet mannen min å drikke heller, jeg er ikke mammaen hans som skal sette "regler" for hans oppførsel.

Hadde ikke mannen min hatt vett nok til en så enkel ting som å holde seg edru i ukene før termin hadde jeg antagelig ikke blitt gravid med han i utgangspunktet. Hadde jeg for sent oppdaget at han var slik en egoist uten tanker på annet enn egen morro og totalt manglet omtanke og ønske om å være tilstede for meg på slutten av svangerskapet hadde jeg heller sittet alene på lørdagskvelden. Hadde fødselen startet hadde jeg ikke sendt en melding engang, men født uten han, så kunne han forhåpentligvis lært en lekse når han kom hjem fra fest til tomt hus.

 

Skjønner ikke hva slags rolle mange her har i forholdet jeg, sette 4-ukers grense for drikking, herregud har ikke mennene evne til å tenke selv i det hele tatt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg synes også det er hysterisk! og til anonym over her, nekte mannen å drikke 4 uker før fødselen? Hjelpes! Fint at du får selskap den siste tiden da. Men kan du ikke finne på ting med venner? En trenger ikke å dra på fest for å treffe venner. Kan jo invitere gode venner hjem til deg, de kveldene mannen din er borte! Det pleier iallefall jeg å gjøre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Termin er om to uker ! Få føder helt ut av det blå to uker før tiden, og om han tar seg en fest nå, så blir nok mannen edru igjen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt måtehold er vel ikke å forakte, slik at han i det minste ikke mister mobilen eller blir satt i fyllearrest. Men å nekte han helt. Vel, om det finnes andre barn som trenger barnepass, organisering av skyss til barnevakt eller slike ting dersom fødelsen starter så forstår jeg bedre en slik nulltoleranse. Men om det bare er mor og far og en stor mage kan vel gutten få ta seg noen øl.

 

Her slipper vi problemstillingen, tror mannen har 3 øl stående i kjøleskapet. Og de er fra jul. Kjedelige mannen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Finnes jo en mellomting mellom å sitte hjemme og holde hånden og å gå på grøftefylla (som HI sier mannen vil) da.

 

Mannen min var med på bursdagsfeiring, fredagspils o.l. ukene før termin, men han drakk seg selvfølgelig ikke dritings. Han hadde mobilen med og tok bare en kose-øl eller to med kameratene, for han var det viktig og være våken, edru og i stand til å hjelpe meg om fødselen plutselig skulle starte.

 

Min fødsel startet veldig brått, hadde ingen forvarsel og det skjedde 13 dager før termin ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva slags umodne gutter er dette som MÅ drikke..?!

Her går vi gravide i 9 mnd med alt det innebærer av plager, for ikke å snakke om at vi skal igjennom en helt enorm påkjenning under fødselen, i tillegg til alt som kommer etterpå...og så er fyll i det hele tatt et tema?!

Skaff dere en MANN med litt ansvarsfølelse før dere blir gravide!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12.33

ja det er mitt første barn

har hatt mye kynnere og murringer i noen dager nå.

jeg syns det er flott at du hadde født alene men jeg har mest lyst å ha med meg mannen. for meg er dette veldig nytt siden det er min første gang. vet at de på sykehuset har som jobb å ta seg av de som føder. men det for meg hadde det vært godt å ha en jeg kjenner og føler meg trygg på hos meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Min mann var ute siste gang i går (30års kalas til søstra) og jeg har termin om 5 uker. Jeg syns du skal sette foten ned, det kan bli fødsel på deg når som helst :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

syns du er hysterisk, han blir fort edru om fødselen er i gang så går det sikkert ikke såååå fort.

Her gjør manne som han vil (hadde eg ikke villet han skulle drikke hadde eg sagt ifra, og ikke at han gjør det ofte).

Vi skal i bryllup 5 dager før termin, og omhan vil drikke litt så værsågod:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes også slik er hysterisk. Ja han trenger ikke å gå på grøftefylla, men å ta seg noen øl?

 

Ytterst FÅ som har styrtfødsler med førstemann iallefall! Det kan godt gå et døgn fra man skjønner at noe er på gang til man faktisk føder.... (det er nok mer vanlig enn at det tar 4timer!)

 

Her skulle mannen til en annen by 50mil unna 2 dager før termin... Jeg var litt skeptisk, men som han sa, jeg kan være hjemme på 3timer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen min gikk glipp av min fødsel pga han var dritings 4 uker før termin.

 

ringte han ved midnatt og da var han dritings, vannet mitt gikk 1 og ungen var ute klokka 5 på morningen. tata, mannen kom hjem til tomt hus, han merket nesten ikke engang at jeg ikke var der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg synes det er latterlig å ha regler om slike ting.

 

For det første; mannen din vet at du er gravid, og har han litt ansvarsfølelse så begrenser han om ikke annet alkoholinntaket sitt. Det er ikke dermed sagt at han må være edru...

 

For det andre; om du merker tegn til at en fødsel er i gang så gir du beskjed til gubben din om han er på byen, og innen du skal på sykehus og føde så er han nok edru. De aller fleste fødsler skjer ikke så raskt at han ikke vill være hvertfall tilnærmet edru.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen min har planer om å holde seg edru de siste 5 ukene før termin. Han er så omteksom at dette var hans forslag ikke mitt..

 

De fleste barn kommer fra 2 uker før til 2 uker etter termin datoen. I følge min jordmor bør man tenke seg at man har en "fødselsmåned" ikke en termin dato, så to uker før hadde jeg forventet at min mann var edru. Synes det er lite omteksomt å drikke 2 uker før din termin, selv om sjansen er liten for at du plutselig føder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slik jeg forstår det er det snakk om en mann med et drikkeproblem? Hvis du blir redd, tyder det på at han drikker litt for mye kanskje?

 

Uansett er det viktig at du sier ifra hva du føler i denne situasjonen. Her er det ingen som drikker mens jeg er gravid, ikke av hensyn til meg, men min sambo vil hverken feste eller drikke. Men han har vært på store arrangementer med jobben osv., men det har aldri skapt noe problem ift drikking...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fødte ut av det blå i uke 34, og det var min første. Dessuten er termin ansett som termindagen +/- to uker, så dersom hun føder to uker før tiden, er det allikevel å anse som "til termin".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud da damer. Det er vel det samme det om han tar et par pils til forballkampen eller om han drar på fisketur noen timer. Jeg forventer hvertfall ikke at han skal slutte å leve bare fordi jeg "kanskje" skal føde i kveld når det tross alt er alt fra 2-4 uker før termin!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, det er da vel ikke snakk om hverken å nekte eller kreve noen ting! Hvis ikke gubben skjønner at man bør holde seg edru og klar den siste tiden frem til termin, har han vel et ganske stort problem, tenker jeg.

 

De aller fleste får ikke så mange barn, så man bør da klare å holde seg unna alkoholen de få gangene i livet det skjer.

 

Syns nå jeg da.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det spørs vel på drikkingen.. Min mann er så å si aldri ute.. kanskje en gang i halvåret..og de kveldene med kompiser unner jeg han veldig,.. og han liker ikke å bli full/miste kontroll, så han kommer alltid hjem før det.

 

Hadde han festet hver uke, så hadde jeg nok synes at han kunne tatt pause de siste ukene.. sånn i tilfelle..

 

Om han aldri var ute, så hadde jeg heller tenkt at han kunne gå ut, men ikke ta helt av...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes faktisk det burde vært en selvfølge at de holder seg edru den siste tiden... så dumt at folk kommenterer med at "han rekker nok å bli edru på 2 uker", er jo ikke det som er poenget. Poenget er jo at man ikke vil ta taxi til føden, ha med seg en beruset mann, eller en mann som i det hele tatt lukter alkohol. Vi går 40 uker uten en dråpe, at de holder seg 4 er vel ikke så mye å forlange vel??? Er jo like mye deres barn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...