Gå til innhold

Spekemat - tilbehør og hvor mye?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags tilbehør serverer dere til spekemat? Og hvor mye må man beregne per person?

Fortsetter under...

Gjest overlord
Skrevet

Eggerøre, potetsalat, grønn salat, foccacia, fetaost

 

ca 300 gram per person ville jeg ha beregnet.

Skrevet

300 g. kjøtt??? Er ikke det VELDIG mye?

Gjest overlord
Skrevet

Jeg beregner alltid rikelig med mat. Kan ikke fordra at det er skrapet når gjestene har spist.

Skrevet

Vi hadde barnedåp og regnet ca 150-200 gram spekeskinke/fenalår/mår per person. Det holder i massevis om du har mye tilbehør. Vi hadde mer igjen.

 

Vi hadde

 

Kokte poteter

Potetsalat

Pastasalat

Eggerøre

Rundstykker

Flatbrød

Melon

Rømme

 

 

Annonse

Skrevet

http://www.matprat.no/gjester/hvor-mye-spekemat-beregnes/

 

Her fant jeg beregningen vi brukte... plusset på til nesten 200 g fordi mamma var hysterisk for at det skulle bli lite (jeg er mer sånn "jaja, vi spiser det vi har og er det tomt så er det tomt...." Jeg fikk iallfall rett i at 150 gram hadde vert nok denne gangen ;)

 

Alle ble stappmette og vi hadde mye spekemat igjen.

 

Det eneste som gikk mer enn vi trodde av var eggerøre! Så lag ekstra av det :) Jeg ville kanskje hatt kokte egg til også om jeg skulle gjort det igjen idag...

 

 

Ååååååå nå fikk lyst på koldtbord med spekemat.....SÅ godt!!

 

22:41

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...