Anonym bruker Skrevet 15. juni 2011 #1 Skrevet 15. juni 2011 Hva slags tilbehør serverer dere til spekemat? Og hvor mye må man beregne per person?
Gjest overlord Skrevet 15. juni 2011 #2 Skrevet 15. juni 2011 Eggerøre, potetsalat, grønn salat, foccacia, fetaost ca 300 gram per person ville jeg ha beregnet.
Gjest overlord Skrevet 15. juni 2011 #5 Skrevet 15. juni 2011 Jeg beregner alltid rikelig med mat. Kan ikke fordra at det er skrapet når gjestene har spist.
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2011 #6 Skrevet 15. juni 2011 Vi hadde barnedåp og regnet ca 150-200 gram spekeskinke/fenalår/mår per person. Det holder i massevis om du har mye tilbehør. Vi hadde mer igjen. Vi hadde Kokte poteter Potetsalat Pastasalat Eggerøre Rundstykker Flatbrød Melon Rømme
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2011 #7 Skrevet 15. juni 2011 http://www.matprat.no/gjester/hvor-mye-spekemat-beregnes/ Her fant jeg beregningen vi brukte... plusset på til nesten 200 g fordi mamma var hysterisk for at det skulle bli lite (jeg er mer sånn "jaja, vi spiser det vi har og er det tomt så er det tomt...." Jeg fikk iallfall rett i at 150 gram hadde vert nok denne gangen Alle ble stappmette og vi hadde mye spekemat igjen. Det eneste som gikk mer enn vi trodde av var eggerøre! Så lag ekstra av det Jeg ville kanskje hatt kokte egg til også om jeg skulle gjort det igjen idag... Ååååååå nå fikk lyst på koldtbord med spekemat.....SÅ godt!! 22:41
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå