Gå til innhold

RASENDE!!! vil ha DIN mening (langt, men vær så snill å les)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

du burde ta deg en tlf til noen som har litt peiling om hvordan rettigheter han vil ha osv den dagen han evnt krever samvær med ungen...åsså er det litt greit å ringe politie å forklare saken å kanskje de vil du skal annmelde det! kommer det en dag han krever omsorg før ungen og du ikke føler det er rett, er det greit å ha snakka med advokat, politi osv tiliere om saken!!! barn fortjener ikke galninger som foreldrer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, det går greit.. Har snakket et par ganger med eksen og han er rolig nå. Men jeg klarer jo ikke (vil heller ikke) å glemme hele oppstyret.

Har ikke klart å anmelde det..kvier meg sånn for det.

Skal gå til familierådgivning sammen nå, ikke for vår del, men for barnet sin del. Vi må kunne bli enige om en del ting.

Og da får jo terapeuten "dokumentert" hendelsen og div ting der...

Er selv vokst opp med en far som har deltatt minimalt i livet mitt og det har vært et voldsomt savn.. Vil at ungen min skal ha faren i livet sitt..Men han må selvfølgelig slutte å røyke hasj, noe han er enig i. Mulig dette er bare noe han sier, men da håper jeg at terapeuten vil kunne snakke han til fornuft. Skal og ta kontakt med barnevernet for å få litt veiledning.

 

Takk for spørsmålet..

 

Angrer forresten på at jeg nevnte at han var muslim og utlending...synes det ble forferdelig mye fokus der og at jeg bare fyrte opp under fremmedfrykten til enkelte. Men, gjort er gjort

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HI

 

Du må være veldig forsiktig nå, når en mann viser voldelige tendenser så gjør han det aldri bare en gang.

 

Jeg klarte heller ikke å anmelde, men har fått jordmor til å opplyse politiet om min X i fall han skulle komme til meg etter ungen er kommet.

 

Du må ikke gi etter for han, han vil da kan syke deg ned og ta kontroll. Det er viktig og ha full kontroll nå, og det han lover, ta det med ei klype salt. Menn som han lover gull og grønne skoger, for så å stikke deg i ryggen.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...