Gå til innhold

RASENDE!!! vil ha DIN mening (langt, men vær så snill å les)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Gjest Antarctica

Dere som svarte først: har dere hodet skrudd feil på eller?

 

"Dere har begge rett" - hva er det slags kommentar? En mann som roper at kjæresten ikke er verdig å bli mor til hans barn, at han håper ungen blir et misfoster, truer med å slå inn magen hennes: hva er "rett" med det?

 

Muslimer finmnes i alle fasonger, og det fins kristne, jøder og ateister som også slår truer og roper. Ingen av dem er det verd å oppdra barn sammen med, uansett hva men anfører som "grunn" til at de slår, truer og skjeller henne ut.

 

Jeg håper bare HI anmelder episoden og ikke tar fyren inn igjen noen sinne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har da ALDRI sagt at reaksjonen til denne mannen er rett!

 

Eneste jeg har sagt er at jeg kan faktisk forstå at denne mannen syns det var ubehagelig at denne søsteren gikk rundt lettkledd . Og jeg ser heller ikke noe problem med at han syns hun kunne ha en shorts som dekker litt mer enn halve rompa . Er vel ikke så vansklig å ta litt hensyn?

 

Men det at han reagerte som voldsomt som han gjorde er ikke greit. Og er bra at HI kastet han ut !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ok... med fare for å tråkke noen på tærne....

 

Man må være meget forsiktig med å gå i forhold med muslimske menn.. De fremstår som meget sjarmerende omtrent helt til man er gift/får barn med de... Da blir de...vel ganske voldsomme, slik Hi også forklarer i innlegget sitt

Dette har jeg sett utallige ganger!!! (bor i oslo øst, jobber på krisesenter)

 

Når det er sagt... Hun var kanskje uanstendig kledd... men ikke du som oppdrar, og langt mindre han som har noe med det. Bra du kom deg unna!!! NÅ fra min yrkeserfaring, HOLD DEG UNNA!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette innlegget overrasket ikke meg. Dette er jo helt vanlig (normalt) når kulturer kræsjer helt, bare innse det, det går aldri an å leve med en som har en stikk motsatt kultur enn du...

 

Jeg vet, jeg har prøvd å være sammen med en muslim.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å kjære HI.. Jeg er så glad for at du får så mange gode tips og råd, og jeg kan signere de fleste ovenfor.

 

Min datter har ukjent far (ikke av samme grunn som din barnefar), og så lenge du selv ikke underskriver papirer og slikt så blir det slik. Jeg ble innkalt til møte hos nav, men det sto på brevet at hvis jeg ikke møtte opp ville saken bli henlagt. Og det ble den nå nylig.

 

Ikke oppgi han som far! Han er en farlig mann som er skadelig for både deg og barnet. Men gjør ikke dette alene, du bør få snakket med familievernkontor/politi/barnevern(?). Noen må du ha "på din side" fra starten av før han får noen på sin side.

 

Lykke til, jeg sender mine beste tanker til deg og håper alt ordner seg! Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Damer: les "på flukt" og "aldri mer fri" av Liza Marklund! Lån de på biblioteket i dag!! Handler om temaet dere diskuterer her i dag! Gode bøker!! Kanskje dere får dere en oppvekker??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Anmeld ham til politiet, logg alt du får av evt skriftlige henvendelser/trusler, skriv ned ting han sier til deg eller gjør mot deg- med dato og klokkeslett. Spesielt alt som går på barnet.

 

Du kan også melde ham til politiet ang dette med hasjmisbruket, iallefall dersom du feks mistenker at han kjører bil i ruset tilstand.

 

Nekt å føre ham opp som far, flytt vekk, skift telefonnr og alle slike ting. Fortell folk du kjenner, venner og familie om det som skjer, slik at de rundt deg vet om dette. Informer helsestasjon, jordmor og fødeavdeling om saken, og si at du IKKE skal ha besøk av ham ved fødsel.

 

Hvis han mot formodning skulle kreve dnatest og få fastslått farskap, sender du bekymringsmelding til barnevernet mot ham, på vegne av barnet. Påpek da dette med truslene, spesielt mot barnet, samt rusmisbruket. Nekt all samvær uten tilsyn.

Kjemp alt du kan for at barnet skal slippe å omgås en far som er voldelig og ruset!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hold deg unna muslimer. Jeg er ikke rasistisk, men samtlige av de jeg kjenner som har vært i forhold med muslimer sliter på et eller annet tidspunkt med altfor store kulturforskjeller som er vanskelig å håndtere spesielt når de har fått barn. Ei måtte flytte til andre siden av landet med barnet hun fikk med en muslimsk mann. Han var så grei når det var bare de, men da de fikk barn skulle han plutselig praktisere sin religion og sin kultur igjen og det ble jo fullstendig kræsj, for vår kultur fungerer rett og slett ikke med deres kultur.

 

Det finnes de som klarer det, men gudbedre det er mange som rett og slett ikke klarer å finne en felles løsning som fungerer bra for begge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Antarctica

Nei, mamman til Will. Jeg ville ALDRI ha gått bort til noen som helst, i noe som helst land, og sagt noe om hva de bør eller ikke bør ha slags klær på seg.

 

Hvis jeg ser noen i Norge som åpenbart fryser, kunne jeg låne bort et skjerf, en frakk eller noe, og anbefalt et anntrekk som passer bedre til klimaet, men ikke sagt noe om regler og normer.

 

Og jeg ville I ALLE FALL ikke sagt et knyst om jeg var hjemme hos en somalisk dame, og hennes 17-årige søster gikk i niqab. Jeg ville ikke på noe tidspunkt ha prøvd å belære dem om hva de kan ha på seg i sitt eget hjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Antarctica

Klassisk eksempel på å bortforklare menns vold. Andre "bør ta hensyn".

 

Eh, nei, hjemme hos meg kan min søster gå i hva hun vil. Hva blir det neste, liksom? Andre bør ta hensyn til at han ikke tåler trynet deres? Andre bør ta hensyn til at han snakker et annet språk? Andre bør ta hensyn til at han bruker litt mye dop?

 

Jeg har muslimske venner fra Kurdistan og Palestina. Jeg er ikke interessert i å krenke deres RELIGION, men klærne jeg går i, er som de er, også når jeg er innom i hjemmet deres. (Datteren i den ene familien er forresten russ i år og går i miniskjørt og whatnot - det er meget kledelig på en sånn sprek, skjønn ung jente! Kunne ikke falle meg inn å mene noe om hennes klær, og tydeligvis faller det ikke familien inn heller.)

 

At HI's kjæreste blir krenket av å se folk i hotpants, gjør jo hans liv i Norge nesten umulig, her renner damene i alle slags klær om sommeren, og vil han la seg støte av det, må han bare slutte å treffe mennesker. Det er ikke VÅRT problem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes ikke antrekket hennes hørte "upassende" ut, vi bor tross alt i Norge og går kledd slik det passer oss. Hotpants/ kort shorts og singlet hører med til den type klær unge, norske jenter går i om sommeren. Han må respektere at han bor i et vestlig land og at det dermed er HAN som må og skal tilpasse seg kulturen samt respektere dette. At søsteren din går kledd slik om sommeren er da opp til henne og som du nevner selv,deres mor.

 

Etter det du ble utsatt for i etterkant av denne hendelsen skal du være glad du er kvitt han. True, dytte og slå pga dette som i det store og det hele ikke var ditt problem/ansvar?? Han høres ut som en psykopat og du burde anmelde han! Jeg hadde nektet ham å ha noe med barnet å gjøre også, for barnets beste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg synes du skal så fort som bare faen begynne å snakkemed noen om denne situasjonen og alt det som kommer frem nå,slik atdet blir dokumentert.

du kommer til å angre om du plutselig må gi ifra deg barnet til denne gale faren bare fordi du ville være "snill" og ikke si til noen ang hasjbruk, vold mot deg og hard ordbruk og trussel.

 

begynn en sak med en eneste gang så slipper du å angre som en hund den dagen han har like mye samværsrett med sønnen sin som du har.'

'

 

skynd deg HI!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ser at mange har svart dette her, men jeg må bare...

 

Det er IKKE galt av en 17-åring (eller 30-åring for den saks skyld) å gå i hotpants og singlet, enten det er hos familie eller ute på gata. At noen her mener det er det, forstår jeg meg bare ikke på. Jeg skjønner at man ikke gjør det i Afghanistan f eks, om man er på besøk der. Men i Norge er det faktisk ikke noe galt i det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hjelpe meg.. Kom deg bort fra han å aldri vurder å tilgi det der. Om han hadde vært voksen i norge på 80-tallet hadde han jo slitt utrolig mye, siden ALLE gikk i slike da.. Det er jo mere en shorts enn en hotpants, tross alt !! Dessuten kan det virke slik at dagens muslimer synes alt er greit, helt til det kommer til deres egne bare. Dobbeltmoralske muslimer kalles det vel... Det blir vel omtrent som dobbeltmoralske kristne som absolutt skal søpe barna sine i kirken, selv om de selv ikke tror på gud fesk :o

Synes uansett du skal fortelle dette til noen som kan hjelpe deg og dokumentere dette, slik at han aldri vil få noen foreldrerett, og kan ta meg seg bare deres til hjemlandet sitt på "ferie". Man kan jo lure på hvorfor han bor her å ikke der, når han klager sånn på landet vårt.. :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er aldeles ikke upassende. Jeg går i singlet og tights/korte tights hjemme hver dag. Uansett om jeg har ei venninne på besøk eller ikke. Dere er familie og skulle se på film. Jeg finner ingenting i veien med at hun kler seg slik. Jeg syntes faktisk det ville vært verre om det hadde vært din mor. Men herregud, ei jente på 17 år. Nei. Han er klin kokos, men som flere har skrevet, Dette overrasker meg ikke, desverre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han burde spurt søsteren din på en høflig måte om hun kunne ta på seg noe annet fordi han følte seg støtt.

 

Vold har ingenting med muslimsk tro å gjøre. Jeg har vært sammen med 4 muslimer i mitt liv. Den første i 4 mnder, den andre i 3 år (vi bodde sammen), den tredje i ca 8 mnder og den fjerde er jeg gift og har barn med. Ingen av de har vært voldelige eller reagert på søstrene mine i små klær. Tre av de var praktiserende òg, så nei, vold og slik oppførsel har ikke en jævla drit med tro å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar 20:27.

Jeg er fullstendig klar over at vold og islam ikke har noe med hverandre å gjøre. Jeg nevnte bare at han er muslim fordi han selv begynte å trekke det og bakgrunnen sin fram når han skjelte meg ut. Og han er som sagt ikke praktiserende så føler ikke at han har noen rett til å vifte med det flagget uansett.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Les boka "På flukt" Av Lisa Marklund. Da forstår du at du bør vurdere å frata han farskapet. Gjør det! Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne mannen er ikke bra og viser typiske holdninger som finnes hos muslimske menn. Selv om han ikke er spesielt religiøs av seg så er han fortsatt muslim og grunnverdiene sitter ganske dypt hos både muslimske og alle andre mennesker. Du gjør helt rett i å kaste han ut og ikke slipp han inn igjen.

 

Trusler som han kommer med og utsagn som er urovekkende bør du notere deg og hvis du får noen av dem på sms så ta vare på sms'en. Eller hvis du får dokumentert det på annen måte så bruk det som bevis mot ham. Ta gjerne kontakt med barnevernet selv og si at du er bekymret og fortell dem alt om han. Be om deres hjelp slik at han ikke får være alene med barnet. En mann som røyker hasj daglig får uansett ikke omsorg for et barn, for det teller som rusmiddel. For å få omsorg for barnet må han kutte ut hasjen og levere urinprøver ganske ofte for å beholde den

 

Jeg ville kanskje til og med tatt kontakt med politiet slik at de vet om forholdet hvis det skulle skje noe mer ved en senere anledning.

 

Når det gjelder søsteren di så synes jeg på ingen måte at hun gikk uanstendig kledd. Hun gikk kledd på en måte som hun føler seg komfortabel med hjemme hos sin egen søster. Jeg ville kanskje ikke gått kledd sånn hjemme hos venner som jeg ikke kjenner så godt, men hjemme hos familie går jeg kledd i hva pokker jeg vil. Har sitti på nyttårsaften hjemme hos svigers med en rimelig kort kjole som svigermor hjalp meg å plukke ut, så hva man går kledd i hos familie er noe annet enn hva man går kledd i ute blant folk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om så søsteren din hadde spradet naken rundt.. Oppførselen hans er helt uakseptabel og syk!!!!

 

At en slik mann skal bli far synes jeg er utrolig skremmende. Babyen din har ikke trukket vinnerloddet på pappa-fronten det er helt klart. Håper du kan kompensere for dette ved å holde deg så langt unna mannen som mulig. Evt samvær bør sikkert skje under tilsyn, for den mannen er både voldelig, ustabil og har holdninger som ikke bør føres videre for å si det mildt.

 

Lykke til!!:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...