Gå til innhold

RASENDE!!! vil ha DIN mening (langt, men vær så snill å les)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg anmeldte ikke, jordmoren skulle sjekke opp for meg om politiet ville melde til NAV ang at han er far. Så der og da så jeg mer fordeler i å bite i meg enn å anmelde, i tillegg til at her i byen har de "tradisjon" med å henlegge slike saker pga. han har ikke prøvd enda.

 

Hun fra familievernkontoret sa at jeg måtte forberede meg til kamp, men jeg hadde en ganske sterk sak som kunne hindre han i å i det hele tatt være nær ungen. Hadde en meget ubehagelig demo med en lang kniv om hvordan han kunne skjære ut ungen, uheldig vis ingen vitner. Så det vil være mye ord mot ord. Men har trussel på ungen skriftlig på SMS fra han, så har litt flaks der.

 

Men han vet at hvis han trør meg og mine venner for nær en gang til, så vil han å en ganske detaljert anmeldelse med mye innhold. Deriblant vinter. Ikke akkurat en vanntett og langsiktig løsning, men funker for meg foreløbig. Har vært mye syk i svangerskapet, så har rett og slett ikke maktet og gjøre annet enn å ligge lavt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Var plutselig mange ting å skrive her.. Først og fremst kred til deg som setter barnei i første rekke og har bein i nesa!!!! Så til resten,... Jeg har selv mange muslimske venner, og den ene ba meg en gang veldig pent om å ta på meg mer klær (jeg satt også i hotpants og singlet på en varm sommerdag hjemme hos meg selv) og dette respekterte jeg. Sier ikke at det er noen mer sammenheng enn det at muslimer har sin egen kultur og sine egne verdier, og uansett hvor liberal han måtte virke har hans tro og syn kommet inn med morsmelka. Jeg kan på sett og vis skjønne at han synes det er respektløst av din søster, men måten han reagerte på er helt vanvittig!!!! Jeg synes du skal snakke med fastlegen din om dette også. Han/hun har taushetsplikt ,og dubkan få mange gode råd, og evt henvisninger. I og med at han har truet deg stiller du veldig sterkt, men i og med at det veldig ofte blir ord mot ord i slike saker ville jeg sikrwt meg et bevis i forkant av anmeldelsen, f.eks en sms eller at du spiller inn en samtale. På denne måten kan du bevise også for politiet hvor truende han er, og vise hvorfor du ikke vil at han skal ha alenesamvær med deres sønn.. Lykke til, hold oss oppdatert!!

 

Trine

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar kjære 00:08!

 

Jeg skal klare å manne meg opp og anmelde han... Synes bare det er fryktelig ubehagelig. Men skjønner at det er viktig å få dokumentert det her.

 

Tror nok han er for flau til å kontakte familien min, han snakket så vidt det var med moren min i tlf og hun var rimelig kort og kvass mot han.

 

Nei, nå får jeg gå å legge meg. Siste innspurt i morgen før langhelg...takk og lov!

 

God natt damer...og takk for all støtten. Den er god å ha!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hverken jeg eller mannen min syns det er passende for 17 åring å gå med halve rompa utenfor shortsen . Jeg syns det er vulgært .

 

Jeg fikk streng beskjed om å skifte/ta på meg mer klær av min far når jeg var tenåring og han syns jeg hadde kledd meg for utfordrendes.

 

Det er ganske typisk norsk å gå lettkledd og ikke vise hensyn for at andre syns det er ubehagelig .. Jeg har bodd i Thailand og har gått bort til flere norske turister og spurt de om å ta på seg bikinitoppen igjen pga at det er sett på som veldig uhøfflig og støtende å sole toppløs i Thailand.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du fikk beskjed av DIN FAR. Det er jo helt greit. Ingen andre enn jentas foreldre kan fortelle henne hva hun skal gå i. De kan ha en mening om det, men ikke diktere hva hun skal ha på seg. Og i hvert fall ikke HIs kjæreste...

 

Det er ikke sett på som støtende eller veldig uhøffelig å gå i hotpants og singlet i Norge. Kanskje noen synes det er upassende, men støtende er det ikke.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørsmålet her Mamman til Will er jo ikke om det er passende eller ikke..

Det det går på er at ekskjæresten til HI ikke kan bestemme hva HIs søster skal ha på seg...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Om dette også var x kjæresten sitt hjem har vel han rett til og å si i fra om han syns dette var upassende eller ubehagelig og jeg ser ingen problemer med at han spør om hun kan ta på seg litt mer klær .Er det så farlig å vise litt hensyn?

 

Mannen min syns det var ubehagelig at niesen vår fløy rundt her i huset halvnaken og jeg har ingen problem med å skjønne hvorfor han syns det var ubehaglig ..

 

Når det er sagt så er oppførselen til HI sin x i etterkant helt uakseltabel og det er bra hun kastet han ut ..Men det burde hun ha gjort uannsett siden han røyker hasj hver dag .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du i det hele tatt vært i en klesbutikk de siste årene? Shortsene blir bare kortere og kortere for hvert år. Datteren min på 11 år trengte nye shortser, og samtlige bomullsshortser jeg fant var rimelig korte. Du ser unge jenter og tenåringer i hotpants og singlet på hvert hjørne. Hadde ikke hevet et øyebryn engang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tuller du? Går du bort til fremmede mennesker og bestemmer hva de skal gjøre? Hvem har utnevnt deg til verdenspoliti?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hyler jo om at utlendinger skal oppføre seg fint her , hvorfor skal ikke vi oppføre oss når vi er i utlandet?

 

Hva hadde du gjort om du hadde sett en halvfeit norsk gubbe på 60 + som hadde hatt en 5 åring som han satt å fiklet med på fanget på en bar ? Ikke bry deg fordi du ikke verdenspoliti som du så fint kalte det..

 

Tro meg, nordmenn er blandt de værste utlendingene i Thailand ...

 

Men dette er ikke hva denne tråden handler om, så vi kan heller ta det i en ny tråd om du vil diskutere det videre ...

 

Og btw, jeg bestemmer ikke hva de skal gjøre, men jeg spør de pent om de kan vise hensyn og forklarer at det er veldig respektløst å sole seg toppløs i Thailand .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå må du jaggu meg gi deg, er du ikke riktig sammenskrudd?? Det er da et hav av forskjell på å sole seg toppløs på en strand som gjør folk ukomfortable, enn det å se på en pedofil mann fikle med et barn! Det er faktisk straffbart og det kvalmeste man kan gjøre! Sånne menn skulle vært skutt! At du i det hele tatt drar den sammenlikningen!

 

Og nei, er ikke interessert i å fortsette å diskutere med deg. Har lest svarene du kommer med igjennom diverse tråder, og jeg tror jeg bare kommer til å stange huet i veggen her. Sjekk loggen om de mest aktive brukerne her inne, tror faktisk du er rangert som nr 1 på de som har postet flest svar. Tydelig at du har sterke meninger om det meste, og det gidder jeg ikke begi meg utpå engang. God natt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ville ikke du ha gått bort og forklart en somalier som bruker niqab og som hadde prøvd å ta på et norskt barn niqab ,at norske barn ikke bruker det ? Og at nå som hun var i Norge måtte hun respektere norske normer og regler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drar den sammenligningen fordi for 15 år siden var det et helt vanlig syn i Thailand dessverre og norske menn var en av de værste !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du forteller at han røyker hasj og får igjennom at han må ta pisseprøve før samvær slår den ut negativt får han ikke ha samvær.. så får du håpe at han ikke klarer og slutte og røyke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er det klassiske "Snill"-muslim-syndromet.

 

Mannen er snill som bare det og er ikke så nøye med religionen for å få snøret i bunn hos ei godtroende ikke-muslimsk jente i et annen land.

 

Så når hun sitter i fella kommer hans virkelige jeg frem. Den som jenta var såååå sikker på at bare eksisterte hos andre muslimer.

Du har fått glimt av det tidlig, men verre blir det når barnet kommer. Men bare vent til dere gifter dere.

 

Ikke din mann sier du, han både røyker og drikker sier du....? Vel, en muslimsk man kan gjøre nesten hva han vil, mens kona/kjæresten samt jentene i familien skal lyde.

 

Lykke til med livet som underdanig eller med flukten, det er ditt valg som du bør gjøre nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skummelt å se at noen damer her inne mener at "dere begge har rett"...

 

Det er kun DU som har rett her. I norge har vi kvinner rett til å gå kledd som vi vil, enkelt og greit. Misliker sterkt at slike mørkemenn kommer til landet vårt, og at atpåtil noen kvinner her inne er så hjernedøde at de mener dere begge har rett. Det er rett og slett ganske skummelt at noen kvinner ikke kjemper med nebb og klør for de rettighetene vi er så heldige å ha i dette landet...!

 

 

GRØSS!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For det første prøv å få foreldreansvaret alene,da kan han ikke lage pass til barnet.

Og prøv å få ordnet med samvær med tilsyn.Anmeld han.

Dette er som andre sier,et utslag av den kulturen han er vokst opp med.Selv om han er vokst opp i Norge,så er han nok merket av sine foreldres kultur.

Selv har jeg også barn med en muslim,vi har en datter som han er veldig stolt av.

Vi er skilt idag,men han har samvær.

Snakk med krisesenteret,de kan hjelpe deg.De hjalp meg en gang.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først og fremst: Denne mannen røyker hasj hver dag??!! mitt beste råd er RØM!

 

Når det gjelder din søsters påkledning hadde det normalt sett ikke vært noe rart i om du snakket med henne om at hun kunne kle på seg litt mer når dere var sammen med barnefaren for å respektere hans kultur. MEN: her snakker vi om en kranglete og voldelig mann som overhodet ikke viser respekt for hverken deg eller din søster og som Krever at du skal irettesette søsteren din.

 

Nå høres det ut som din søster skal slippe å møte denne mannen igjen, men hvis det er tilfelle ville jeg nok bedt henne dekke seg mer til siden denne mannen tydeligvis ikke takler å se en kvinnekropp uten å tenke at hun er en tøs. Slike menn hadde jeg ikke ønsket at skulle få en eneste titt på min lillesøster.

 

Det er jammen godt at du har gjort det slutt med denne mannen. Han er voldelig, truende og rusmisbruker. Du må ALDRI gå tilbake til denne mannen som er farlig for deg og barnet ditt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du har selvfølgelig helt rett, ikke han. Meeeen, ærlig talt, hva forventer du når du:

a) involverer deg og får barn med en muslimsk mann OG

B) involverer deg og får barn med en mann som er avhengig av hasj OG

c) involverer deg med en mann som har et kriminelt rulleblad du ikke helt har oversikt over("tyveri og noe greier??")

 

Oppgi barnefar ukjent og håp at du slipper å ha mer med denne mannen å gjøre. Litt bedre dømmekraft neste gang du involverer deg med noen, kan nok heller ikke skade.

Lykke til!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

100% enig med Aliena.

 

Ønsker deg og babyen masse lykke til! Håper det ordner seg så dere kan leve i ro og fred uten denne gale mannen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig med de to nederste her.. Du har tydeligvis hatt dårlig dømmekraft når du valgte en slik mann å få barn med! Dessverre.. Men nå må du bare gjøre det beste ut av situasjonen. Gjør det du kan for å få deg selv og babyen trygg. Og til deg som synes det er galt for norske jenter å gå i hotpants; WHAT? Når vi er utenlands, bør vi ta hensyn til utenlandske kulturer, og kle oss deretter. I Norge synes jeg utlendinger bør gjøre det samme, nemlig respektere at vi kan gå kledd i det vi VIL. Å gå toppløs i Syden, eller PEDOFILI i Thailand for den saks skyld kan ikke sammenlignes med det å gå i en hotpants og singlet ( Går forresten i hotpants selv, er 23 grader idag) At denne gale mannen ble sint på HI fordi søsteren gikk kledd slik, vel.. Det er galskap. Rett og slett. Ønsker deg all lykke til HI..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mamman til will er akkurat like spesiell som jeg har fått inntrykk av. Litt uintelligent om man kan si det forsiktig.

 

Til hi: MASSE lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22:54 her

 

Jeg har jobbet på en familiesenter (i realiteten et mødresenter for alenemødre med spedbarn) der jeg har bistått i mange slike saker. de aller fleste mødrene vil ikke oppføre BF i papirene pga vold og trusler mot mor og barn, eller de vet ikke hvem faren er. I alle sakene jeg har jobbet med har NAV alltid presset mor til å oppgi hvem far er, og holdt på med dette i opptil 6 mnd, før enten NAV eller mor har gitt seg. Vi på kontoret klagde til slutt inn dette til NAV, der vi fikk beskjed om at dette var vanlig praksis fordi også NAV har et budsjett, og det er skattebetalerne sine penger som går med til å betale barnebidraget. Jeg tror du har vært heldig dersom NAV ikke har etterspurt hvem far er.

 

Når det er sagt vil jeg også si til HI at jeg ikke på noen måte er enig i at søsteren din kledde seg uanstendig til å være 17 år, hun må selvsagt selv bestemme hva hun skal ha på seg, og ingen andre. Min tanke var bare at hun kanskje selv ville kledd på seg LITT mer dersom hun forstod at det kunne virke støtende for samboeren din, men som sagt han burde ikke reagert på denne måten uansett.

 

Som du forstår har jeg noe erfaring med lignende saker, og dersom far vil være en del av barnets liv og oppdragelse bør du absolutt både anmelde han og kontakte familievernkontoret, kanskje også en sosionom eller advokat (fri rettshjelp) som kan råde deg i hva du bør gjøre videre. Det er dessverre vanskelig å nekte BF samvær, men kanskje du kan være heldig å få innvilget samvær med tilsyn, det kan derfor også være en god ide og koontakte barnevernet. De hjelper deg når du forklarer dine problemer med barnefar, og vil ikke sette igang tiltak rettet mot deg. Når du selv kontakter de vil alt samarbeid med de være frivillig fra din side og kan når som helst avsluttes. Det første året har han uansett ikke krav på å ha barnet til overnatting.

 

igjen: Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...