Gå til innhold

RASENDE!!! vil ha DIN mening (langt, men vær så snill å les)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

håper du klarer å holde deg unna denne mannen fremover også HI. Vet det vil bli tøft, men dette er kun en forsmak på hva som venter hvis du ikke bryter forholdet :-/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjære HI, dette MÅ du anmelde.. det er kjempe vanskelig, og man føler seg teit som anmelder noe som ikke føles voldsomt nok til politianmeldelse. Det er så utrolig viktig at du har dette svart på hvitt tilfelle han ønsker å få omsorgen senere, hadde jeg vært deg hadde jeg nevnt det for legen også slik at de skriver det inn i journalen din :)

Og for all del, ikke dra til hjemlandet hans på ferie.. les "ikke uten min datter" og lignende bøker :/

 

Jeg angrer hver dag på at jeg ikke har anmeldt faren til barnet mitt for vold, trusler osv.. det hadde gjort alt mye enklere!

 

Ønsker deg alt godt! Klem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med HI. Jeg tenker at hvis det hadde vert så ille det hun gikk i hadde du sikkert reagert på det selv og spørt om hun kunne tatt på seg noe annet, men når du ikke reagerer så kan det virkelig ikke være så ille.

 

Jeg hadde bare gitt mannen klar beskjed om at vi er ikke nedi muslimland nå, vi er faktisk i Norge. Og her er det IKKE slik, hvis han vil ha det slik han påstår kan han faen meg reise tilbake til langtvekkistan!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan jo føre opp ukjent far, og se om han virkelig er nok interessert til å kreve farskapstest... Er du heldig så gidder han ikke, og du slipper å plages mer med han...

For jeg mener du er naiv hvis du tror at han kommer til å bli enklere å ha med å gjøre hvis han allerede han begynt å true deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, kunne jo forsøkt det 23:18 og se hvor viktig barnet er for han.

 

Jeg savner de gode sidene hans og har det veldig vondt nå..har jo kjærlighetssorg, men må bare komme meg igjennom det. Er veldig klar over at det ikke kommer til å endre seg. Det hadde garantert bare blitt verre og verre. Har vært i et forhold før hvor jeg endte opp med å få grisejuling, starta med at jeg ble klappa til. Viser de først voldelige tendenser og truer så blir det ikke bedre, det er helt sikkert.

 

Nei, jeg skal ikke ha ungen min oppi et helvete og risikere at han slår han!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nekt samvær alene.

 

Jeg er i samme situasjon som deg HI, og jeg kommer ikke til å skrive han som far, han får ordne den delen selv.

 

Men husk en viktig ting, han kan finne på å stikke av med ungen, derfor: IKKE la han få ha alenesamvær med en gang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du kan bevise at han har vært voldelig tidligere, kan du kreve samvær med tilsyn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anmeld og avvent med å føre opp hvem som er faren så lenge han ikke ber om en DNA test!

 

Lykke til HI, håper virkelig du kommer deg bort fra han!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men han som far har vel rett til samvær om han ønsker det??

 

Eneste jeg kan komme på for å hindre han i å få alenesamvær er at han røyker hasj. Jeg er rimelig sikker på at han ikke kommer til å klare å slutte og tenker å kreve urinprøver. Men er vel en enkel sak å få urinen til noen andre...

 

Og en annen ting, har vært hos legen sammen med han og da skrev legen han ned som far. Men er vel Nav JEG som mor må melde dette til?? Er vel ikke noe legen sender videre..

 

Uff, veldig forvirra.

 

Takk for svar!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror at denne mannen er et prakteksempel at integrering bare går så langt. Når han bor i Norge siden han var 6 og seriøs mener at dine søsters klær er ditt ansvar og du har noe å si om dette, da har han et problem. I Norge vel å merke.

 

Det er nok ofte i krisesituasjoner at han viser sider du ellers ikke ville fått se.

 

Jeg personlig kunne ikke tenke meg et forhold til en muslim, fordi islam er IKKE bare religion, men også en stor del kultur som påvirker hverdagen. I ditt tilfelle kan du ikke bare kutte ham ut, han trenger jo bare kreve farsskapstest og han får garantert samværsrett, men jeg anbefaler å gjøre ditt for å unngå mer kontakt enn nødvendig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han har truet med å slå inn magen din, det er en trussel på ungen. Grunn nok til å holde han unna og ra ta samvær.

 

Fikk beskjed om det ra familievernkontoret, jeg hadde trussel om tvangsabort på min kommende unge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet at han har et rulleblad...men er ikke sikker på for hva.. er nok noe tyveri og hasj. Aner ikke om det er noen slåsskamper..

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hadde han sagt ifra på en vanlig måte at han syns søstera di var upassende kledd og bare spurt om du kunne ta det opp med henne om det skjedde igjen så ser jeg ikke problemet, men måten han behandla deg på med trusler og det hele er absolutt IKKE greit. Blir nesten redd på dine vegne bare av å lese om det. Ikke ville jeg vert sammen med en som sa så stygge ting om barnet i magen. Tror nok dere har det best hver for dere

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok...tenker jeg anmelder han for trusler og tar en prat med familievernkontoret...

 

Håper det ordner seg..tanken på at han skal ha ungen alene gir meg frysninger.

 

Takk for svar!!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner en dame med en lignende historie, som førte opp fars navn i papirene og angrer bittert. Hun bor i dag 120 mil unna alle venner og familie, med hemmelig adresse og nytt navn. Hun tør ikke bruke Facebook f.eks, av frykt for at noen skal røpe hvor hun bor, eller barnefar skal kunne spore henne opp på annen måte. de har jo felles venner. Det er bare noen få som vet hvor hun bor.

Prøv å kom deg unna mens du kan, og bygg deg selv sterk uten mann, og bli helt selvstendig - da skal du se hvor mye bedre du får det, og hvor mye mer respekt du får av menn. Da kan du møte den "rette". Håper du kommer deg fort over kjærlighetssorgen du har så du kan gå videre! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, dette er et klassisk eksempel på kulturkræsj =(

Du skriver at han ikke er praktiserende muslim, men alt du beskriver her sier i klartekst at han har hatt en muslimsk oppdragelse med alt som hører til. Kvinnesyn, verdier, moral, æresfølelse, normer og regler, nå skinner det igjennom hva han egentlig mener og hvordan han er. Vet ikke hva annet jeg skal si enn; LØP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Noen av dere kvinner her inne er gift med flotte og snille muslimske menn, selvfølgelig finnes de ;) Men dessverre så er det veldig ofte flertallet som har dette kvinnesynet. Mannen er den overlegne, kvinnen har å innrette seg etter han. Hans ord er din lov. For oss norske kvinner hadde det vært uaktuelt å finne seg i det, men muslimske kvinner får dette prentet inn i hodet fra dag 1. Derfor må mannen streve mer for å "knekke" den norske kvinnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en tendens til å sjekke opp ting når jeg får slike problem, hvis du har allerede skrevet han som far så vet NAV hvem han er. Trur du kan la være og skrive han på fødselsattesten og da står ungen uten far. Du må uansett ha hans underskrift for å få det gyldig.

 

Med tanke på at han har truet barnet, og han røyker hasj, så har du en god sak mot han.

 

Det jeg gjorde var rett og slett og fortelle lege og jordmor dette, legen førte ikke opp far, men heller at far ikke ønsker dette svangerskapet (tror han kan fjerne farkandidat). Jordmor skrev brev til føden ang. at hvis en kurder dukker opp på føden og spørr etter meg vil han bli vist ut. Hun kunne og hjelpe med politianmeldelse, og sjekke opp eventuelle konsekvenser ved en anmeldelse.

 

Et godt støtteapparat for kommende alenemødre er Amathea, jeg var på sånn gruppe der vi fikk info om hva som vil skje når man ble alene.

 

Skjønner godt du er forvirra, ikke vanskelig og komme i en slik situasjon. Skriv opp hver gang han kontakter deg, noter ned eventuelle trusler, ta vare på sms og ellers ting som kan hjelpe deg i din sak.

 

Problemet med slike manfolk er at de ikke gir ikke opp så lett, de er ofte hevnlysten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er bra, bruk amathea tjenesten til hjelp hvis du vil, de kan hjelpe med kontakt med familievernkontor og politi :)

 

Hvis du vil kan du skrive til meg hvis det er noe du vil lufte ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar oppognedoghitogdit!

 

Alle gode råd hjelper :)

 

Når har du termin forresten og hvordan går det med deg nå?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du trenger på ingen måte å unnskylde søsteren din. Her er det x din det er noe riv ruskende galt med! Godt å høre at du kom deg ut og vekk fra han. Hadde jeg vært deg, hadde jeg anmeldt han og fått ordnet besøksforbud!

Han truet med å slå deg i magen og prøve å skade baby!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 uker igjen :D er vel mellom den 4-7 juli :)

 

går bra (bortsett fra bekkenet). Er vel heldig og er kvitt helt X-en og for tiden, men vet ikke hvor lenge den luksusen varer hehe :)

 

Forresten, er du redd han skal ta deg ute, så skaff deg en sånn overfallsalarm. Får kjøpt de på abotek og clas olsen har slike. De har en vanvittig lyd :) (går med den slik i lommen selv)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra :) Får håpe han holder seg unna deg og jenta di!

 

Ja, overfallsalarm er en god idè! Er redd han kommer til å forsøke å bli kvitt ungen...

 

Hva har helsesøster/familievernkontor sagt ang. utsiktene for at han kan få samvær? For du anmeldte han for trusler, var det ikke sånn? Vil dette holde han unna?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra :) Får håpe han holder seg unna deg og jenta di!

 

Ja, overfallsalarm er en god idè! Er redd han kommer til å forsøke å bli kvitt ungen...

 

Hva har helsesøster/familievernkontor sagt ang. utsiktene for at han kan få samvær? For du anmeldte han for trusler, var det ikke sånn? Vil dette holde han unna?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg sier med flere andre her: anmeld truslene om vold!!!! At han bruker hasj daglig er som regel ikke en grunn for å unngå at han får samvær med barnet alene!

 

En venninne av meg ble gravid litt for fort i et forhold og oppdaget først i etterkant at "drømmemannen" var avhengig av diverse narkotiske stoffer. Selv om han viste seg å være kjent hos politiet kom hun ingen vei i forhold til å holde ham unna barnet. Ikke en gang når han var synlig dopet da han kom for å hente barnet ville politiet gripe inn. Det går nemlig på hans rettigheter, så lenge han ikke har gjort noe kriminelt kan de visstnok ikke kreve narkotest. Helt totalt urimelig, men like fullt en realitet!

 

Først etter at han hadde rasert hennes hus og kjørt inn i henne med bil fikk han forbud mot å komme nærmere henne enn 50 meter. Dermed måtte overlevering av barnet gjøres via hennes foreldre. Tross at de også var vitner på at han var ruset når han hentet barnet kom de ingen vei.

 

Så din eneste mulighet til å "sikre" deg er trolig å få protokoll- eller journalført hans trusler om vold! Gjør dette før du får avstand til episoden! Gå til politiet og be om å få snakke med noen om trusler om vold. Be om å få snakke med en kvinnelig betjent om du føler deg mer vel med det. Der legger du frem det som har skjedd og understrek at du er redd for hva som kan skje. Da vil du få råd om hva du kan gjøre videre. Jeg ville nok ha anmeldt det. Men om du velger å la være kan du be politiet om å dokumentere at du har vært der og hvorfor. Så lenge han har truet deg og vært fysisk MÅ politiet ta det alvorlig, selv om han ikke har skadet deg enda! Hvis det blir problemer senere kan de bekrefte at du har vært der om dette tidligere. Kontakt også familievernkontoret slik at du har noen å snakke med i denne prosessen og informer jordmor og lege om det samme og be dem også journalføre det du tar opp. På denne måten sikrer du deg selv og den lille! Du har kun ansvar for deg selv og den lille. Hva dette eventuelt får av følger for din eks er helt og holdent hans eget ansvar, HAN truet deg, HAN dyttet deg etter halsen - det er faktisk ikke lovlig!

 

Ta dette på alvor, hvis konflikter oppstår senere risikerer du at det blir ord mot ord, du MÅ få dokumentert mest mulig nå!

 

Det er nok en skremmende tanke å evt anmelde han som du har vært glad i, men husk at du er ikke den eneste som opplever dette. Dette er ikke noe som er akseptabel oppførsel. Selv om det sikkert er sårt så er det viktig at du informerer familien din også om det som har skjedd. Hvis ikke kan han komme til å innynde seg hos dem for å nå deg. Fortell det også til din søster slik at hun vet hvordan han ser på henne, for slike menn kan også ta kontakt med en han ikke respekterer for å oppnå det han vil, for å nå deg eller den lille. Selv om søsteren din kanskje blir lei seg skal du minne henne på, og kanskje takke henne, for at det hun gjorde fikk din eks til å avsløre sin sanne natur nå, før barnet kommer. Jo lenger du hadde vært sammen med ham, jo verre ville det blitt for deg, så det er bra du fant ut av det nå!

 

Ta mot til deg og gå til politiet allerede i morgen, ikke vent!!!

 

Ta godt vare på deg selv og den lille! Lykke til! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...