Gå til innhold

RASENDE!!! vil ha DIN mening (langt, men vær så snill å les)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er som overskriften sier DRIT FORBANNA på faren til ungen i magen min og nå en eks!

 

Vet ikke hvor jeg skal starte, men ønsker folk sin mening.

Han er muslim som aldri har vært noe praktiserende eller har gjort noe stort nummer av det. Han drikker, røyker vanlig røyk og hasj, har sex (selvfølgelig, klarte jo å lage barn med meg). Han har hele veien framstilt seg selv som liberal og ikke spesielt religiøs for å si det sånn.

 

Så hadde vi besøk en helg av søsknene mine, eldste en jente på 17 år.

Har et kjempe godt forhold til alle søsknene mine og elsker de selvfølgelig veeeldig høyt og vi har en gjensidig respekt for hverandre.

De skulle alle sammen overnatte her og vi var først ute og koste oss i finværet, dro hjem og lagde mat og skulle se på film. Når vi kom hjem til oss så skiftet hun på 17 år om til singlet og en hotpants (ikke typ undertøy altså). Jeg tenkte ærlig talt ikke noe over det, jeg gikk selv i korte ting når jeg var på den alderen.

 

Dagen etterpå når de har reist så tar han opp med meg at søsteren min gikk upassende kledd i og med at han var her. Han syntes at jeg burde bedt henne ta på seg noe mer anstendig og ga meg beskjed om at om dette skjedde igjen så var det det jeg måtte gjøre.

Sa i fra til han at det er ikke opp til meg hva søsteren min går kledd i, jeg har ingen rett til å bestemme det. Den som evt. kan si noe om hvordan hun går kledd er vår mor. Og moren min har ingen problemer med hvordan hun går kledd. Det ender opp med at han blir raaaasende for at jeg ikke kan sette søstern min på plass. Jeg er tross alt eldst.

Jeg prøver å forklare han at jeg er fra en norsk familie og det spiller ingen rolle om jeg er eldst, jeg har ikke og har aldri hatt noe oppdrager ansvar overfor søsknene mine. Han begynner å slenge ut at jeg ikke tar hensyn til han, at jeg ikke er verdig til å være mor til hans barn, om søstern min hadde vært hans datter så hadde han knekt nakken på henne. Han ble rett og slett skikkelig stygg i munnen og nevnte noe om løse jenter osv.

 

Han SKREK til meg, banna og ga langt faen i at jeg hylgrein. Jeg endte opp med å ringe mamma (følte meg skikkelig trua rett og slett) så hun kunne hente meg. Han klikka enda mer og skrek at jeg måtte skjønne at han var fra *hjemlandet* og at jeg måtte tilpasse meg det.

Han dytta meg etter halsen og trua med å slå inn magen min. Sa bla. at han håpet ungen blir misfostra slik at han slipper å ha noe med den å gjøre!!

 

Har ikke sett han etter dette, kasta han ut.

Men har snakket med han på tlf. og han mener fortsatt at det er noe galt med søstern min og har tydeligvis flere venner som mener det samme, norske og ikke norske som han sier.

ALTSÅ, han har i tillegg til å slenge dritt om henne til meg snakket om henne til vennene sine...Jeg blir så kvalm.

 

Det må sies at søstern min finnes ikke bertete, er en oppegående real jente, er ganske "naiv" i forhold til at hun synes godt om alle og hun er rimelig "uskyldig" i forhold til hva jeg og de fleste venninne mine var på den alderen. Hun drakk for første gang på en bursdagsfest for en måneds tid tilbake, aldri hatt kjæreste og er fortsatt jomfru (ikke at det hadde vært noe galt om hun ikke hadde vært det, men vet at hun hadde snakket med meg om det).Og jeg VET at hun på ingen måte har prøvd å vise seg for (eks)kjæresten min. Grunnen til at jeg forteller dette om henne er at han mener at den eneste grunnen til at hun gikk sånn må ha vært for å få hans oppmerksomhet.

 

Har ikke fortalt dette til henne da jeg vet at hun hadde blitt kjempe lei seg.

 

Er jo virkelig ikke jeg som er på trynet her?!! Kommer ikke til å forandre mening uansett hva noen sier, men han mener at jeg er gæren som ikke ser noe galt i det her. Og det "mener alle andre og".

Hadde jeg vært i hjemlandet hans så hadde jeg bedt henne om å kle på seg, men han er faktisk i Norge og det har han vært siden han var seks år gammel. Burde fatte det!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dere har begge rett.

 

Han har rett i at antrekket hennes faktisk var uansetnedig. Jeg ville ikke gått rundt sånn, inne, hjemme hos noen andre. Jeg synes faktisk det er upassende i andres hjem.

 

Men hans reaksjon er jo fullstendig på trynet, han høres helt kokos ut, og jeg tror du gjør veldig rett i å ikke fortsette et forhold med denne mannen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke meg heller.........ikke praktiserende muslim eller ikke, han er uansett muslim og det ligger i de grunnleggende verdiene hans.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Signerer 22:44 .

 

Niesen min som bodde her når hun var 17 år fikk beskjed om å kle på seg litt mer når hun gikk sånn her hjemme. Det var greit nå barer jeg var hjemme, men ikke ellers .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har samme type X som deg HI....

 

Utenlandsk drittsekk som prøvde å heve hjemmelandets regler oven for meg, kastet han ut og har ikke angret siden. Skal ha et nydelig pikebarn snart :D

 

Hvis du vil kan du skrive til meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ser at du legger vekt på at han ikke er religiøs. Men min erfaring er at dette ikke handler om kun religion, men like mye om kultur. Og selv om han har vokst opp i Norge vil han være sterkt preget av sin kultur om det er folk derfra han stort sett omgås i hverdagen. Holdninger og verdier "smitter" mellom venner, familie og omgangskrets. Og selv om de ikke nødvendigvis synes så godt på overflaten, så kommer de ofte ekstra godt frem når det oppstår uvante situasjoner, konflikter eller i familiesituasjoner hvor de dypere verdiene blir mer viktige.

 

Du er absolutt ikke den første som erfarer at en kjæreste med annen kulturell bakgrunn viser andre sider av seg selv etter hvert.

 

Jeg synes du handlet helt riktig. Bra at du har bein nok i nesa til å kaste han ut med en gang han viser voldelige tendenser, i stedet for å gå i den klassiske fella som så mange andre og lure deg selv til å tro at det var et engangstilfelle som ikke vil skje igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke involver deg noe ytterligere med denne mannen, er mitt råd.

 

Jeg ville gått så langt som å anmeldt ham for trussler (slå inn magen din), slik at du har det på papiret når det senere blir snakk om omsorgsfordeling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hørest ut som du har sett en side av (ex)kjæresten din som ikke har kommet frem før.

 

Nå vet ikke jeg så mye om muslimer og muslimske skikker, men det du sier virker, for meg, som at han har visse "verdier" som bare kommer til syne ovenfor nærmeste familie - noe du og barnet ditt nå er.

 

At han mener at søsteren din kler seg tøytete ( i mangel på bedre ord) er en ting - det syns jeg kanskje han kan si til deg og at det er mulig å leve med.

 

At han tror han kan kontrollere deg og andre kvinner i din familie gjennom deg derimot....det står for meg som prototypen på hvorfor man har fordommer mot muslimske menn, desverre.

 

At han truer deg og opptrer på kanten til voldlig er absolutt ikke greit uansett hva. Det er utilgivelig.

 

Kom deg vekk fra han nå før det er for seint

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Upassende eller ikke, hva enn man måtte mene. Det er da ikke opp til meg eller han å bestemme hva hun skal gå kledd i?!

Hvorfor skal jeg eller han "sette henne på plass"? Synes virkelig ikke det er vår oppgave i det hele tatt. Jeg er ikke moren hennes.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde han sagt ifra på en normal måte at han synes søsteren din var uanstendig kledd hadde det vært en ting, da kunne du kanskje forklart det til søsteren din og bedt henne tenke over hva hun har på seg i hans nærvær om du samtidig forklarte at du selv ikke synes det er noe galt i antrekket hennes og at det bunner i kulturforskjeller. Noen hensyn bør man jo kunne ta.

 

Hans reaksjon er likevel langt over hva jeg ville akseptert slik du forklarer her. Uten å vite noe mer om han eller deres forhold tror jeg at jeg ville vært glad til om denne mannen forsvant ut av både mitt og barnet i magen sitt liv. Det hadde vært uaktuelt for meg å bli sammen med han igjen, og jeg ville ikke følt meg trygg på et evt samvær mellom far og barn. Han har for ekstreme meninger og for kraftige, aggressive og voldelige reaksjoner for at jeg kunne være komfertabel med å la han være en del av oppdragelsen til mitt barn.

 

Dersom han ønkser å ikke være en del av barnets liv ville jeg vært glad og akseptert det uten noe mer. Jeg ville hørt om han ønsket å stå oppført som banrets far, og dersom han sa nei ville jeg tatt til takke med barnebidraget jeg da ville fått fra staten (NAV vil presse deg til å oppgi barnets far, men kan ikke kreve det av deg).

 

ikke lett for deg dette, men ønsker deg lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha ha, så rare dere er Will + hun over! Jeg har tidligere fått så mye kjeft her inne da jeg skrev at jeg ikke synes noe om svigermor som spradet rundt i bare underbukse. Men fikk da beskjed om at folk må få kle seg som de vil og at jeg skulle passe mine egne saker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det hjelper dessverre lite å bo i et land hele livet hvis en ikke lar seg integrere. Det at de opprettholder sin egen kultur og forventer at alle skal ta hensyn til det gjør blandete forhold vanskelige. Dessverre. For det er som oftest kjempekjekke, snille og gode mennesker, men kulturforskjellen blir for krevende i det lange løp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje du til og med burde vurdere å ikke sette han opp som far i papirene? Hvis han har truet deg så kan det muligens være det beste å kutte all kontakt... Og høres ikke ut som han ønsker å ha noe med barnet å gjøre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Juliea+gullet07.03.11

Jeg mener ikke dere begge har rett her. Jeg mener det KUN er du som har rett. Din søster skal da få gå med hva hun vil, en singlet og hotpants shorts er ikke støtende. Og han har rimlig høye tanker om seg selv om hantror hun gjør det for å få hans oppmerksomhet. Sånn går gjerne 17 åringer kledd!

 

Han virker som en farlig mann. Mitt råd er å snakke med helsestasjonen og politiet. Og heller bli alenemor. Har du sett filmen ikke uten min datter? se på den du.. Også en ikke praktiserende muslim.

 

Lykke til! Kom deg vekk fra han! Stor klem til deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til deg, 22:54, jeg oppførte ukjent far i papirene, og NAV har aldri stilt spørsmål ved det - i hvert fall ikke presset meg til å oppgi noe navn. Så den må du lenger ut på bøgda med ;)

 

Til HI: Kom deg vekk fra denne mannen. Han er jo helt sprø. Jeg ville sannsynligvis anmeldt ham, i tilfelle dere skulle ende opp med en tvist i forhold til samvær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han ønsker å ha noe med ungen å gjøre... Vanligvis så er jo dette veldig positivt, men må si at det skremmer meg litt.

Er bare utrolig takknemlig for at det er en liten gutt som er i magen min. Hadde nok vurdert å stikke av fra Norge hvis det var en jente.

 

Men han har jo vist voldelige tendenser (truslene og dyttingen) og jeg er bekymret for om han kommer til å klare å slutte å røyke hasj (han er avhengig og røyker hver dag). Beste for barnet er jo selvfølgelig å ha far i bildet, men kun om far er ikke er "gæren" da...

 

Har også kommet fram at han mener at unger noen ganger trenger juling...Grøss!! (dette har han ikke uttrykt før nylig).

 

Vet ikke hva jeg skal gjøre jeg...har helt vondt inni meg pga. sønnen min..

 

HI

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er dere over her seriøse??? Er det virkelig upassende for en 17åring og gå i hotpants og singlet på en varm sommerdag hjemme hos sin søster??? Er vi ikke mer liberale i norge i dag??? Om min lillesøster hadde spradet rundt i bikini i hagen på en varm sommerdag så hadde jeg heller ikke reagert.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du gjør lurt i å anmelde han! Som noen over her sier, kan det være greit å ha det på papiret at han har kommet med volds-trussler mot deg og barnet.. Ville ikke likt at en sånn mann skal være alene med mitt barn iallefall.

 

Helt seriøst skjønner jeg ikke problemet med at søsteren din går i hotpants og singlet. Når det er så varmt som det har vært den siste tiden må det være lov å ikke pakke seg inn i burka! For et kvinnesyn...

Jeg er skikkelig skeptisk til muslimske gutter generelt og må si at sånne som ham er grunnen til det! Vi er i norge så da må man forholde seg til norske vaner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk!

 

Som noen sier her over at de mener det er upassende, den er grei nok den. Men poenget mitt er at selv om jeg eller han skulle ha en slik mening om hva hun går kledd i så kan ikke vi bestemme dette!

 

Skjønner ikke hvor han får det i fra at han kan bestemme hennes antrekk gjennom meg.

 

Og jeg gikk like "ille" kledd når jeg var 17.

 

Har sett filmen.

 

Men kan jo ikke nekte han å ha omgang med barnet sitt...på hvilket grunnlag?

 

Kommer ikke til å fungere mellom han og meg, men jeg ønsker ikke å starte noen krig.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men han vil jo ha kontakt med barnet..er jo bare for han å kreve en farskapstest det..

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

..og ja, de andre er helt gærne som synes hotpants og singlett er upassende for en 17åring..

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...