Gå til innhold

Skal lage bløtkake, kan jeg bruke slike ferdige sukkerbrødbunner? Smaker det noe forskjell?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan fint bruke en ferdig bunn fra butikken! :)

Men en hjemmebakt bunn blir bedre i smak, tross alt.

 

Jeg gjør begge deler, etter hva je har tid og ork til. :)

 

Men den fra butikken er det enda viktigere å dynke, siden den er hakket tørrere enn den du baker selv.

Om jeg lager kaka med "butikkbunn" dagen før så pleier jeg ikke å dynke den for da blir det så veldig bløtt. Om du lager den i farta bør du nok dynke litt ja :)) Fikk lyst på kake jeg nå!!!

Annonse

Butikkbunnene er da virkelig ikke like gode som hjemmelaget sukkerbrød!

 

Men de er helt ok, så om du skal smelle sammen en kake i farta er det godt nok. Skal du lage en festkake til selskapsbruk ville jeg absolutt bakt selv.

jeg bruker de på butikken.

og for at de ikke skal bli tørre så dynker jeg bunnen med juicen fra en ananasboks ;) det gir en frisk og god smak samtidig som den ikke blir tørr ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...