Gå til innhold

Jeg tar til tårenes rand over kritikken mot bloggere!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Bare fortsett med blogginga di du Camilla. Du er jo så flink til å slette negative kommentarer, komme med trusler om anmeldelse og sperre ipadresser at snart er det ingen som får sett på bloggen din likevell..... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det heter enten at du tar til tårene". Da gråter du. Til nød kan du også sktive at du "er på tårenes rand" når du holder på å begynne å gråte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe, skal jeg le eller grine, dette må jo være ett troll:) Hvis ikke..hei Camilla! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har ikke lest bloggen din antar jeg, jeg leser svært få blogger og jeg leser ingen som handler om mann, barn og hjem. Jeg synes ikke det er interessant.

 

Allikevel tenker jeg at det å blogge faktisk innbyr til kommentarer. Noen vil klappe, noen vil sukke henført og komme med positive tilbakemeldinger, mens noen vil være kritiske. Man kan med rette være kritisk til din formuleringsevne, du bruker uttrykk feil og du er svulstig i språkføringen. Greit nok, men når du legger dette ut i "det store fellesskapet", da må du også tåle kommentarer. Folk liker forskjellig og det er dessverre mange som ikke tåler så godt at andre "skryter" eller er fornøyde. Dette eksponerer du deg for når du blogger.

 

Jeg må innrømme at jeg ikke er det minste fristet av blogging, særlig ikke om de nære i livet mitt. Jeg tviler på at ungene vil like det etter hvert som de blir eldre og jeg tviler også på at jeg selv vil være stolt av alt jeg skriver noen år etterpå. Å lese egne gamle dagboknotater er i hvert fall ingen udelt glede...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir litt skremt over samfunnet vi lever i, hvor det oppleves "kult" å eksponere seg selv, sine barn, sitt hjem osv for offentlighetens skue og kommentarer. Skrev dagbok i mine yngre dager, og den ligger godt borgjemt og ingen skal få se den! Men mange av dere som blogger eksponerer dere selv på en måte jeg er usikker på om alle vet konsekvensene av. Dine barn har ikke bedt om å bli eksponert på nettet. Jeg ville aldri lagt ut informasjon om meg selv, barna mine eller familien min til andre. Ingen andre har da noe med det? Bortsett fra familie og venner kanskje. Men vi er alle forskjellige, jeg liker best å holde private ting privat, og ser virkelig ikke poenget med å informere andre om hva jeg driver med og legge ut bilder av meg selv i en hver anledning, selv på Facebook.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og dere er så dumme at dere går fem på...... Helt utrolig! NEK!

 

Dette er et TULLEINNLEGG!!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva forventer du egentlig? Hvilke behov søker du å få dekket med blogging? Hva vil du formidle?

Kunstnere har et formidlingsbehov, og de må tåle kritikken. Det må du også når du skal formidle ditt budskap til resten av verden.

Om du ikke vil ha tilbakemeldinger så ha en begrenset blogg, som er for bare deg og dine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Gjest sug lut

Jesus allmektige. Men blogge skarru, åkke som? Du SKAL hore ut livet ditt, og deretter grine - det finnes da bedre løsninger på masochisme enn den der, som ikke innebærer skriving (hvilket ditt uidiomatiske tåreinnlegg tilsier at du bør la være uansett).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er jo rett og slett uthenging av Camilla Kvarsvik. Hun skriver på ingen måte så dramatisk som dette, men skjønner jo fort at HI prøver å etterligne henne (men hun overdriver jo 10 hakk da).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HI, prøver du å skrive litt poetisk midt oppi alle årene? ;D JEg tror dette er et tulleinnlegg...? Ingen skriver da slik, seriøst? Eller er du av utenlandsk opprinnelse, da kan jeg forstå det.. Kanskje.. _HEHE! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Personlig synes jeg tort sett blogger er tragiske og tilsynelatende skrevet av navlebeskuende, selvopptatte og oppmerksomhetssyke mennesker med stort markeringsbehov. Det blir pyntet på fasaden så til de grader og viser det "perfekte" liv. Blir patetisk og flaut mener jeg. Men kunne ikke ramlet meg inn å leggeinn en komentar på en blogg. Ikke gidder jeg å lese dem heller, de er jo gørr kjedelige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvis du ikke tåler kritiske/negative kommentarer til din blogg.

trenger du da heller ikke på død å liv blogge..

 

persolig ser ikke jeg vitsen i å brette ut familielivet til alle som kan se det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Detteer så latterlig at det MÅ være et tulleinnlegg. Ja, blogging er jo livsnødvendig liksom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med pila som kommentere første kommentaren. Jeg blogger også men slipper alle negative kommentarer fordi jeg bruker blogspot og har kun inviterte lesere innom. For det meste kun nærmeste familie og venner + faddere. Synes det er helt fantastisk! Elsker å blogge, men kunne ikke tenkt meg å utlevere så mye om vårt liv på en blogg som er åpen for hele verden og som hele verden også kan lagre og bruke mot meg en vakker dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...