Gå til innhold

Ang amming og reaksjoner på mat?


Anbefalte innlegg

Lurer på om noen vet hvor lang tid det tar før det man spiser slutter å "virke inn" på melken når man ammer?

 

Kan man feks spiste løkpulver og hvitløk/hvitløkspulver? Vet at det er individuellt hva barnet reagerer på men løk er jo sånn "typisk" at man skal være forsiktig med...men hva da med løkpulveret?

Fortsetter under...

Løkpulver er tørka løk, hvitløkspulver er tørka hvitløk....

 

Det er veldig individuelt hva barn reagerer på, og det er ingen grunn til å holde seg unna noe for sikkerhets skyld med mindre det er mye *allergi* i slekta (og da er neppe LØK det største problemet).

 

Om du merker reaksjon (mageknip, av og til merkes det på avføringa) så er løk en av tingene du kan forsøke å kutte ut, samt kål, bønner, erter, brus, kaffe og andre ting voksne typisk får magevondt av.

 

Samtidig er mengder også viktig - bruker du et lite dryss løkpulver på pizzaen så blir det noe annet enn en halv pose tørka løk til pølsene eller en diger porsjon hjemmelagd løksuppe med masse løk i.

 

Ofte går det over etter noen uker eller måneder, så det er bare å prøve matvarene på nytt innimellom.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...