Anonym bruker Skrevet 6. juni 2011 #1 Del Skrevet 6. juni 2011 Lurer på om noen vet hvor lang tid det tar før det man spiser slutter å "virke inn" på melken når man ammer? Kan man feks spiste løkpulver og hvitløk/hvitløkspulver? Vet at det er individuellt hva barnet reagerer på men løk er jo sånn "typisk" at man skal være forsiktig med...men hva da med løkpulveret? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143301637-ang-amming-og-reaksjoner-p%C3%A5-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillenims Skrevet 6. juni 2011 #2 Del Skrevet 6. juni 2011 Løkpulver er tørka løk, hvitløkspulver er tørka hvitløk.... Det er veldig individuelt hva barn reagerer på, og det er ingen grunn til å holde seg unna noe for sikkerhets skyld med mindre det er mye *allergi* i slekta (og da er neppe LØK det største problemet). Om du merker reaksjon (mageknip, av og til merkes det på avføringa) så er løk en av tingene du kan forsøke å kutte ut, samt kål, bønner, erter, brus, kaffe og andre ting voksne typisk får magevondt av. Samtidig er mengder også viktig - bruker du et lite dryss løkpulver på pizzaen så blir det noe annet enn en halv pose tørka løk til pølsene eller en diger porsjon hjemmelagd løksuppe med masse løk i. Ofte går det over etter noen uker eller måneder, så det er bare å prøve matvarene på nytt innimellom. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143301637-ang-amming-og-reaksjoner-p%C3%A5-mat/#findComment-143303426 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå