Gå til innhold

Har du opplevd at fremmede har kreftet på ungene dine?


2 små og en undulat

Anbefalte innlegg

Et trassanfall er noe annet. Da er ungene ofte i "blodtåka" selv, de ser ikke noen løsning på situasjonen og går seg fast i nei, nei, nei eller jo, jo, jo. Det kan være forfriskende med en annen voksen som ser det utenfra uten følelser tilknyttet og som f eks sier: "Nå er du på togtur, jenta mi, og her er det mange mennesker. De får vondt i ørene av at du skriker og er så sint. Derfor er det ikke lov å skrike på toget. Nå må du slutte med det, og sette deg på setet. Vil du se fargeblyantene mine?"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, men jeg har flere ganger erfart at mødre ikke tillater at andre "bryr" seg med barna sine.

 

Ikke lenge siden jeg var hos legen, på venteværelset var det en gutt på ca tre - fire år, som lekte med en ganske høylydt leke. En eldre dame som stod ved luken for å betale spurte om han kunne være litt stille. Da fikk den eldre damen en lekse uten like av moren. Hun hadde nemlig ikke noe med å henvende seg til barnet hennes på den måten.

 

Som tilskuer og trebarnsmor så heier jeg på den eldre damen!

 

Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal være ufine mot barn, men jeg synes folk generlt sier ifra for lite enn for mye.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er noen unger her i byen som kan være glad jeg hadde bekkenløsning som russ. Har jeg vært oppegående så har jeg kjølhalt dem til foreldrene pga oppførselen sin, men gav de ei overhøvling istedet og jagde de verbalt til bake til idrettslaget sitt. Så ja jeg har kjeftet på andres unger.

 

Men å klage på en unge som gråter på fly, det holder jeg meg for god for. og jeg har sittet ca 3 kvarter, og hørt på en unge hyl skrike fra flyet rørte på seg til det stoppe. Ungen var liveredd og skrek sammenhengende i ett sett, plagsomt? ja noe inn i h******** men klagde jeg? nei. Ungen var redd og det er lov.

 

Folk som overlagt lager bråk er verre enn en liten unge som sutrer. Har nok klikket selv hvis jeg har opplevd det som HI har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahahaha! Kjefte på en unge på 17 mai, som blåser i en tut! Nei, det blir for dumt. 17 mai får ungene bråke så mye de vil...

 

Synd du ikke kjeftet opp fyren, det hadde han virkelig fortjent. Så viktig er ingen samtaler den 17 mai..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får ikke bisniss/1 klasse billetter når du reiser med småbarn (ihvertfall ikke småbarn under 2 år)

 

Antakelig fordi man VET at snørrungene kommer til å lage ballade for de andre passasjerene.

 

Andres unger er kjipe greier, og ofte så er foreldrene stressa på fly og da blir ungene også oppjaget og styrete.

 

Jeg ville ikke likt det om ungen min ble kjeftet opp for noe, han er verdens beste lille tass og gjør aldri noe galt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, en gang jeg var ute og fløy så satt halve bandidos to rader foran oss. På raden imellom oss satt et gammelt par som selvsagt måtte tutre og klage over at de la seteryggene bakover og slike ting (snorket sikkert også).

 

Da kom en stor kar ifra gjengen og stilte seg i nærheten av han som åpenbart var sjefen, og som hadde vært så frekk å legge setet sitt bakover. "har vi noe problemer her?" spurte han. Gamlingen svarte "kunne han ta opp setet sitt.. bla bla bla". Dermed fikk han en knyttneve i nesen.

 

Ble ikke noe mer klaging på at setet var lagt bakover da nei. Problem løst. Damene på Thai airways tørket opp neseblodet og alt ble lungt.

 

Vi lot som vi sov, vi heltene på raden bak.. Synes vel gammeln fortjente en smekk, om ikke akkurat fullt så hardt.

 

Folk elsker å klage og lage styr. Ikke ta fra dem gleden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Jeg har ikke barn selv, men ville vel aldri funnet på å kjefte på noen som hadde et sutrete barn. Mulig jeg ville spurt om det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe, men det ville nok vært hvis det hadde gått fryktelig lang tid og foreldrene begynte å ytre sin fortvilelse.

 

Unger er søte uansett om de hyler eller smiler. Det som er virkelig irriterende er gamle kjærringer som absolutt må ha det stille uansett hvor dem er. Hvis de ikke tåler bråk, uansett om det er fra en unge eller noen andre som lager lyd, så burde de enten bli hjemme eller dra med et fly der det er mest voksne.

 

Jeg ville heller fly med 10 skrikerunger rundt meg enn sutrete gamle kjærringer og fulle normenn som er altfor gode venner med alle de andre på flyet. Det er nemlig irriterende. At en 3 åring gråter er deres utrykk for misnøye, og de vet ikke at det ikke er et passende sted å uttrykke det i et fly.

 

Tror muligens svaret mitt havnet under feil innlegg, da det er ment som svar på hovedinnlegg. Jeg er ny på forumet og har ikke helt kommet inn i alt enda.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville ikke satt pris på at ungen min fikk tilsnakk for sutring. Hadde hun sparket i setet så hadde det vært greit at de forran sa i fra men jeg foretrekker at de snakker til meg. Men sutring fra småbarn får man tåle på fly.

 

Hadde det vært mulig ville jeg faktisk foretrukket å fly på natta eller kvelden. Vet av erfaring at en ettåring ikke er lett å underholde i 3 timer på et fly. Hun elsker å røre på seg og løpe. Så å forklare henne at nå skal du sitte i ro i tre timer er nermest umulig. Hadde jeg reist på kveld eller natt ville hun kanskje klagd i 10 min og sovnet. Absolutt verd det. Hun sover i bilstolen så kan ikke se at det blir så veldig forskjellig fra å sove på fly.

 

Jeg leste litt om undersøkelsen vedrørende barn i fly. Det er ca 10 % som har problmemer med dette. (dette gjalt USA) At 10% skal få bestemme hvor og når andre flyr kan jeg ikke forstå.

Vel jeg har problemer med at folk stinker røyk serlig hvis jeg skal sitte ved siden av dem. Regner med at dette også gjelder flere andre. Skal vi få flyselskapene til å lage en egen avdeling for folk som lukter røyk, eller be dem reise på en annen måte? Vi kan sikkert finne på masse forskjellige grunner til å nekte diverse folk å reise på samme fly som oss. Eks. overvektige, folk som snorker, svette folk, høytsnakkende, kaklende osv.

Mener folk som velger å reise på samme fremkomstmiddel som mange andre mennesker får tåle lyder uansett om det er natt eller dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var i butikken men gutten som hylte og da var det en dame som gikk forbi og sa "sssysj" og egentlig gjorde det meg ingenting, he he.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

håper for guds skyld du ikke har barn, for du virker jo insane!!!! Synes isåfall synd på dine barn som ikke får lov og uttrykke seg!!! Natt eller dag...barn må man tåle på fly uansett, hvis ikke får man for pokker holde seg hjemme!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha... Ler meg ihjel av hun som mener unger ikke kan fly om natten. Makan til trangsynt og vanskelig dame! Ikke få dårlig samvittighet for at du fløy på natten med barn. Det går helt fint, og du er ingen dårlig mor for det om! Og ikke bry deg om hun som kjeftet, det er mange sure mennesker der ute som ikke vet hvordan de skal oppføre seg blandt andre mennesker, og tror verden dreier seg om de og deres ønsker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Folk må kunne få si i fra, men kanskje bedre å henvende seg til moren eller faren...? Tokk selv fly til Australia på nattestid, der var det ikke snakk om 10min , men hele turen med bråk fra en sutrete unge. Og foreldrene gjorde INGENTING for å roe ned den sure ungen. Var rimelig forbanna da, og en mann sa i fra-,foreldrene ble kjempe sure og det ente med at mange begynte å blande seg å kjefte på de foreldrene. Har selv en datter og vet at det er vansklig med fly, men hadde nok ikke blitt sur viss noen pratet til datteren min. for det var det denne personen gjorde, men viss noen hadde KJEFTET (hevet stemmen eller sagt noe upassende) på datteren min hadde jeg blitt rimelig sur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...