Gå til innhold

Har du opplevd at fremmede har kreftet på ungene dine?


2 små og en undulat

Anbefalte innlegg

Herregud for noen sprø folk!

Når man reiser med fly, så regner man ikke med å få sove godt!

Det er bare en del av turen, og som regel så er man sliten etter en slik tur, fordi man har sittet ukomfortabelt over lengre tid. En syden tur er som regel verdt både grining og lite søvn spør du meg. Og gjett om jeg hadde latt være å reise til syden med mine barn bare fordi flyet gikk på natta!!??

Nei til helsikke heller, Jeg reiser akkurat når det måtte passe meg, med mine barn. Og dersom det skulle vært noen veldig slitne gamle voksne ombord i flyet, så syns jeg det er dem som burde holdt seg hjemme, i EGEN SENG!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Selv etter at jeg fikk barn har jeg forståelse for at folk irriterer seg over barn på fly.Og personlig hadde jeg ikke planlagt en ferietur med mine barn der jeg visste at flyet gikk midt på natten.Og ungen din kommer til å bli en pyse om han skånes for alt mulig som f.eks kjefting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehe, fy f'''' så slitsomt det er med egosentriske småbarnsfamilier som tror de har rett til å ture frem som de vil. Stakkars ungene dine som kommer til å oppleve en mamma som blir snakket stygt til å sett på ei kjerring av omverdenen. I tillegg kommer de ikke til å lære at de selv ikke er sentrum i universet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Unnskyld meg hi!! Når folk må snu seg for å be gutten din være stille, så tyder det på at du ikke har bedt han være stille selv! Da hadde damen hørt at du prøvde og ikke brydd seg med det, men du har tydeligvis ikke gjort stort i å få han til å være stille av HENSYN til de andre. HENSYN, vet du hva det er? Greit han er 3 år, og er trøtt, men det er greit å PRØVE å få han til å roe seg ned!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle barn må tåle kjeft opp til flere ganger gjennom oppveksten. Men hva hjelper der å kjefte på en 3- åring fordi han er trøtt? Seriøst?? Hva godt kommer det ut av det? Synes virkelig ikke det er normal folkeskikk å ikke klare å holde kjeften (tenker på den voksne damen) i 10 min, som var tiden det sto på da gutten skreik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herre GUD!

 

Jeg hadde glemt hvor mye ondskap som fantes her på dib.

 

Mitt råd til deg HI: ikke gidd å hør på disse sure kjerningene her inne. At dette er et nettforum for mødre er skammelig.

 

Jeg føler med deg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Flyturer på natten er lett å unngå hvis en snakker om en ferietur. Sett bort i fra forsinkelser og uforutsette ting så klart. Man må tilpasse seg med barn,reise på et annet tidspunkt eller en annen plass eller gjerne holde seg hjemme for min del.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så mange rare svar du har fått HI!

 

Ser ikke problemet med å reise hjem fra ferie midt på natten med små barn.. for min del høres det ut som en grei ting å gjøre, faktisk, fordi da er sjansen større for at barna sovner enn at de sitter i mange timer å "sutrer"..

 

Når det er sagt, ja jeg har opplevd at noen kjefta på eldstemann.

 

Vi hadde gått i tog på 17.mai ( i år), og etterpå stilte vi oss opp i kø for å kjøpe pølse.. guttungen på 3,5 år var veldig stolt av fløyta han hadde fått og blåste litt i den mens vi venta.

 

Plutselig kommer det en mann og tar borti guttungen og ber han være stille fordi han prater i telefon!

 

Mulig det bare er meg (og mannen) som reagerte på det, men synes da virkelig at den voksne mannen kunne dratt seg ut av køen om han absolutt skulle prate i telefon, istedenfor å be en liten gutt om å være stille på selveste 17.mai.. guttungen ble helt forvirra og så nesten litt trist ut..

 

Dessverre så samlet jeg meg ikke fort nok til å si fra, jeg bare tok til meg guttungen, sendte mannen ett rart blikk og gikk.. Mannen min fikk det ikke med seg der og da, men hadde han gjort det så hadde han gitt den fyren inn, hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er du klinisk syk på sinnet? Dette er et helt seriøst spørsmål. Jeg klarer nemlig ikke se for meg psykisk frisk person som presterer noe så vilt som å se ondskap fordi folk ikke liker å fly med sutrete unger. Det er faktisk helt sykt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Luften er slett ikke fri for alle. Sett deg litt inn i lover og regler før du kommer med mer svada :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet at du ikke hadde pratet sånn til meg om du hadde stått ansikt til ansikt med meg.

 

Jeg var mye på dib selv for en tid tilbake, og jeg merket at man får litt dårligdømmekraft av å la seg suge helt inn i denne verden.

 

Ta deg en pause fra DIB 1313, det vil gjøre deg godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det vet du slett ikke :) du tror, men du vet det slett ikke.

 

Du er kanskje ikke norsk? Siden du ikke vet hva ondskap er? Du forstår åpenbart ikke hva ondskap betyr og innebærer.

 

Jeg trenger ingen pause fra DiB. Det sier litt om deg som innbiller deg at du vet hva som er godt for meg. Arrogansen din er påfallende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ha ha. Skrullehuer!!

Det er jo mye bedre å fly med barna på natta, da de som regel sover hvor som helst hvis de er trøtte nok.

Jeg har hatt med med sønnen min til Asia to ganger. en gang når han var 1 og en gang når han var 4. Reiste midt på natta begge gangene, og gutten sov som en drøm.

Tipper han hadde blitt grinete av å måtte være våken i 12 timer på en dagflyvning.

Folk som ikke tåler at det er unger på flyet,toget,båten eller andre steder..burde kjøre sin egen bil dit de skal. Om det ikke går å kjøre bil dit, får de holde seg hjemme med dører og vinduer lukket.. i tilfelle noen unger skulle finne på å leke i gata.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pga mennesker som deg er jeg så glad for at det finnes flygninger med forbud mot barn :) HEldigvis er det noen fornuftige mennesler i verden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Hyyyyysj, du må ikke bråke sånn" er vel ikke akkurat å kjefte? Eller har bare jeg en høy terskel for hva jeg kaller kjeft. Kan være at dama var lei av sutringen og at hun hørte at dere prøvde å roe han ned uten å lykkes. Kanskje hun bare ville snakke til han for å få oppmerksomheten hans bort fra alt som ikke var helt greit for gutten, men at det hun skulle si kanskje kom litt brått eller feil ut?

Ofte så hjelper det at andre snakker til barna enn den som ALLTID gjør det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe. Det bare MÅ være det samme rævhullet som svarer så hissig og usaklig jevnt og trutt gjennom hele tråden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir glad jeg hvis fremmede eller besøkende f.eks forteller barna mine hva som er god oppførsel. Det gir meg en pause fra all kjeftingen og dessuten får barna høre fra andre enn foreldrene hva de kan/ikke kan gjøre. Det hjelper ofte det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du snakker om å kaste stein i glasshus! Du beskylder meg for å være usaklig? Nå ler jeg godt her. Jeg bruker ikke skjellsord og andre dumheter, i motsetning til deg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:o) hehe

 

Arroganse. Jeg ønsker å støtte en mor som legger ut sin frustrasjon her og håper på å få hjelpsome svar.

 

Å si til hene at det kan være lurt å velge et fly som går dagtid er jo vel og bra, men hun får jo huden full av kjeft.

 

Og jeg er 1000 % norsk ;o)

 

Jeg merker at du er sint på meg, jeg vil bare gi deg et lite budistisk ordtak på veien. "Og være sint er som: å drikke gift og tro at den du er sint på skal dø av det"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må være alvorlig feil innstilt. Du mener en hel del om meg og du tar feil hele veien. Jeg er ikke sint på deg. Hvorfor skulle jeg være det? Jeg er oppriktig forundret over at du bruker et ord som ondskap på en så latterlig måte. Og jeg forundres stadig over at du faktisk tror du vet noe som helst av hva jeg føler.

 

Dette er et godt råd. Ikke stol på magefølelsen din.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nordmenn er kalde! Nå finnes det ikke engang medfølese for et barn på 3 år som gråter fordi hun/han er trøtt og ute av seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så du tror folk som irriterer seg over bråkete unger på fly er et norsk fenomen? Du trenger å utvide horisonten en hel del :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...